Šildytuvas namams, kuris ne tik sušildys, bet ir papuoš namus

PR

Dujinis šildytuvas yra efektyvus, ekonomiškas ir lengvai naudojamas šilumos šaltinis, kurio veikimo principas grindžiamas dujų deginimu. Dujinis šildytuvas turi integruotą apsauginį įtaisą, kuris apsaugo nuo apvirtimo, kai šildytuvas pakreipiamas 45 laipsnių kampu. Tuo metu dujų tiekimas automatiškai nutraukiamas ir taip sustabdomas darbas. Lauko šildytuvui nereikia elektros energijos, o tai yra didelis pliusas. Įjungę prietaisą galite iš karto jausti malonią šilumą, kuri sušildys jus ir jūsų artimuosius, visai nesvarbu, kur esate. Taip pat galite reguliuoti šildymo intensyvumą per valdymo skydelį, tai padaryti yra paprasta ir suprantama kiekvienam.

Daugiafunkcinis ir stilingas šildytuvo dizainas puikiai integruosis į įvairius interjero dizainus ir papuoš jūsų erdvę. Šildytuvas ne tik suteiks jums ar jūsų svečiams šilumą, bet ir sukurs patogią ir malonią aplinką. Mes atidžiai konsultuojamės atsižvelgdami į klientų poreikius, visuomet patarsime, kokį šildytuvo modelį pasirinkti ir kiek šildymo reikia kiekvienoje zonoje. Jei ieškote šildytuvo jį galite rasti čia.

Kaip saugiai naudotis šildytuvais namuose?

Įsitikinkite, kad neperkraunate maitinimo šaltinio. Prie to paties maitinimo šaltinio neįmanoma prijungti kelių elektrinių šildymo prietaisų. Tai pavojinga, nes tinklo perkrova gali sukelti laidų įkaitimą ir trumpąjį jungimą, kuris dažniausiai sukelia gaisrą. Būtina žinoti, kokie maitinimo šaltiniai yra įrengti jūsų namuose, kiek maitinimo šaltinių ir kiek prietaisų galima naudoti vienu metu. Elektrinio šildytuvo galia paprastai matuojama vatais. Nerekomenduojama buitinių prietaisų, kurių galia didesnė kaip 1200 vatų, prijungti prie buitinio 230 voltų lizdo.

Nemontuokite šildytuvų bet kurioje vietoje, kur jums atrodo gražu. Elektrinių šildytuvų paviršius yra labai karštas, todėl šildytuvai turi būti saugiu atstumu nuo degių medžiagų, jie turi būti bent vieno metro atstumu nuo užuolaidų, baldų ar kitų degių medžiagų. Šildymą ir šilumą gaminančios dalys turi būti saugiai ir tinkamai uždengtos ir neleisti atsitiktinai liestis. Naudodami šildytuvą su jungikliu, galite greitai įjungti ir išjungti prietaisą. Išeidami būtinai išjunkite elektrinį šildytuvą.

 

Jei įjungus šildytuvą lizdas, kištukas ar jungiklis skleidžia šilumą ar kibirkštis, tai reiškia, kad šildytuvą reikia nedelsiant išjungti

Šildytuvo maitinimo laidas gali būti pasirinktas netinkamai, o maitinimo lizdas ir laidas gali būti perkrauti dėl elektros energijos perkrovos. Kai maitinimo laidas įkaista, maitinimo lizdas gali užsidegti ir uždegti šalia esančias degiąsias medžiagas. Svarbu nustatyti ar prietaisą su elektros tinklu jungiantys laidai nesiliečia prie karštų, drėgnų, aštrių paviršių, kitų kabelių, ar laidas nėra prispaustas – toje vietoje gali suplonėti laidų izoliacija, kyla trumpojo jungimo ir gaisro grėsmė. Pasirūpinkite, kad įjungę šildytuvą į tinklą neužkliūsite už jo laidų, ant jų nelaipiosite.

Prieš naudodami elektrinį šildytuvą, perskaitykite gamintojo instrukcijas ir prietaiso naudojimo instrukcijas, nes tai labai svarbi saugos sąlyga. Patikrinkite laidus, kištukus ir lizdus, ​​jungiančius įrangą, ar nėra mechaninių pažeidimų ar atjungtų kontaktų.

Naujienos iš interneto