- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Grįžtantiems į darbus ir mokslus – ypatingi „Tele2“ pasiūlymai

PR

[1]

Artėjant naujiems mokslo metams ir iš atostogų grįžtant į darbus, svarbu pasirūpinti geru internetu ir kokybiškais įrenginiais. „Tele2“ paruošė daugybę puikių pasiūlymų kompiuteriams, telefonams ir namų internetui, kuriais jau dabar galite pasinaudoti operatoriaus fiziniuose salonuose arba internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt [2].

Nešiojami ir planšetiniai kompiuteriai su 1 Eur pradine įmoka

Svarbiausias įrankis darbui ar mokslui neabejotinai yra kompiuteris. Dabar – tinkamas metas jį įsigyti. „Tele2“ paruošė jums didžiulį nešiojamų ir planšetinių kompiuterių pasirinkimą vos su 1 Eur pradine įmoka. Pasiūlymai kompiuteriams galioja su bet kuriuo „Tele2 Laisvo interneto“ www.tele2.lt [2] skelbiamu planu, sudarant 24 mėn. sutartį ir perkant nurodytą įrangą, mokant visą sumą iš karto arba dalimis per 36 ar 24 mėn.

Telefonai pigiau – nuo 14,91 Eur/mėn.

Daugybė telefonų – ypatingomis kainomis. Pavyzdžiui, ryškų ir ištvermingą „Xiaomi Mi 11 Lite 5G (128 GB)“ išmanųjį dabar galite įsigyti su 1 Eur pradine ir 14,91 Eur mėnesine įmoka. Vienkartinis laikmenos mokestis – 0,00 Eur. Įrangą galite įsigyti mokant visą sumą iš karto arba nurodytomis įmokomis su bet kuriuo „Tele2“ balso planu iš nurodytų www.tele2.lt [2] ir 24 mėn. sutartimi.

Naujieji „Samsung Galaxy Watch 4“ serijos laikrodžiai su eSIM

Jau galite užsisakyti naujuosius „Samsung Galaxy Watch 4“ ir „Samsung Galaxy Watch 4 Classic“ išmaniųjų laikrodžių modelius su eSIM. Jų kaina prasideda nuo 8,83 Eur/mėn. Išmaniesiems laikrodžiams taikoma pradinė 1 Eur įmoka. Laikrodžius galite rinktis iš juodos, žalios, rausvojo aukso ir sidabro spalvų. Įrenginių pristatymas – nuo rugpjūčio 27 d. Pasiūlymas galioja pasirinkus bet kurį eSIM palaikantį laikrodį ir sudarant 24 ar 36 mėn. sutartį ir mokant pradinę įmoką bei mėnesinę įmoką, kuri nurodyta www.tele2.lt [2] prie konkretaus laikrodžio modelio.

eSIM paslauga – 6 mėn. nemokamai

Dabar „Vieno numerio“ paslauga, kuri susieja telefoną ir eSIM technologiją turintį laikrodį, net pusmetį galite naudotis nemokamai. Ji suteikia galimybę gauti skambučius, telefone esančių programėlių pranešimus ir SMS žinutes į abu įrenginius tuo pačiu metu. 6 mėn. išbandymas nemokamai galioja sudarius 24 mėn. sutartį, o po 6 mėn. įsigalioja įprasta plano laikrodžiui kaina numatyta paslaugų teikimo sutartyje.

Nemokamas interneto planas

Išskirtinis pasiūlymas „Tele2“ klientams. Visus, turinčius 2 ar daugiau pokalbių planų vieno vartotojo vardu, kviečiame įsigyti 20 GB „Tele2 Laisvo interneto“ planą už 0,00 Eur/mėn. Nemokamo plano pasiūlymas galioja sudarant 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį ir įsigijant maršrutizatorių (nuo 2,5 Eur/mėn.).

Robotas siurblys dovanų

Užsisakius „Tele2 Laisvo interneto“ planą nuo 15,90 Eur/mėn, robotas siurblys „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro“ – dovanų. Pasiūlymas galioja užsakant su „Tele2 Laisvo interneto“ 200 GB (15,90 Eur/mėn.) ar neribotų GB (18,90 Eur/mėn.) planu bei pasirašant 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį. Modemo kaina į pasiūlymą neįskaičiuota ir prasideda nuo 2,5 Eur/mėn. Dovana prie užsakymo pridedama automatiškai už 0,01 Eur priemoką. Minėto roboto siurblio kaina ne akcijos metu ir perkant be sutarties – 349 Eur.

Ryšio stiprinimo įrangai – 50 proc. nuolaida

Prireikus sustiprinti namuose veikiantį interneto ryšį, galime pasiūlyti vidaus („Wi-Fi”) ryšio sprendimus. Vidaus ryšio stiprinimui pravers pagalbinis maršrutizatorius „Huawei WS5200-21“ arba „Huawei WS318n“. Šiuo metu, užsisakius bet kurį „Tele2 Laisvo interneto“ planą ir pasirašius 24 mėn. sutartį, šiai įrangai taikoma 50 proc. nuolaida. Pradinė įmoka – 1 Eur. Vienkartinis laikmenos mokestis – 0,00 Eur.

Daugiau informacijos apie pasiūlymus ir akcijas sužinosite www.tele2.lt [2] arba paskambinę telefonu 117. Įrenginiams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Pasiūlymų laikas ir įrenginių skaičius ribotas.

 

„Tele2“ inf.