Pasirūpinkite subalansuota kūdikių mityba

PR

Maži kūdikiai pradžioje gali maitintis tik motinos pienu, tačiau laikui atėjus reikia pradėti keisti mitybą, nes organizmas sparčiai bręsta ir jam reikalingos kitokios maistinės medžiagos. Būtent todėl svarbu, kad kūdikių mityba būtų subalansuota, visokeriopai aprūpinanti bręstantį organizmą, jai nieko netrūktų. 6 mėnesiai jau yra tas amžius, kuomet derėtų pradėti žengti pirmuosius žingsnius į kūdikio savarankišką mitybą.

Koks maistas yra reikalingas kūdikiui?

Kol dantukai nėra pilnai išdygę, idealiausias pirmasis maistas bus minkštos ir skanios košytės. Jų gali būti labai įvairių skonių, pritaikytų skirtingiems kūdikio poreikiams. Pirmieji žingsniai kitokio maitinimosi link nebus lengvi, tačiau su laiku viskas taps paprasčiau ir tėveliai galės lengviau atsikvėpti. Gardžios, natūralios kūdikių košės palengvins primaitinimą ir padės augančiam vaikui atrasti naujus mėgiamus skonius.

Gardžios įvairių skonių košytės

Jeigu košė nebūtų skani, ją vaikas priimtų nenoriai, o primaitinti kūdikius būtų dar sunkiau. Būtent todėl gamintojai pasirūpino geru skoniu ir plačia skonio įvairove tam, kad kiekvienas vaikas rastų sau labiausiai tinkamą pasirinkimą.

Vaikiškos košės gali būti:

  • iš daržovių – brokolių, žiedinių kopūstų, moliūgų, morkų, cukinijų, įvairių kitų daržovių skonių. Visos maisto gamybai naudojamos daržovės yra visiškai šviežios, dauguma jų – iš ekologiškų ūkių, todėl rūpinamasi subalansuota kūdikių mityba ir geru košelių skoniu;
  • vaisinės – įvairių egzotiškų ir vietinių vaisių: obuolių, kriaušių, bananų ir jų derinių vieni su kitais. Vaisinės košelės yra lengvai virškinamos, saldžios ir 100% natūralios;
  • su mėsa – įvairių skonių mėsa suteikia košėms sotumo, o vaikučiams – reikiamų medžiagų ir vitaminų, kurių nerasite daržovėse ar vaisiuose;
  • su žuvimi – žuvis yra skani, soti, įvairių rūšių pagal specifinius vaiko poreikius.

Be košelių dar svarbu pasirūpinti tinkamais sveikais gėrimais, kurie atgaivintų, numalšintų troškulį ir būtų naudingi sveikatai.

Susisiekite su vaikų maisto tiekėjais, kurie pasirūpins, jog kūdikio mityba būtų sklandi, jai nieko netrūktų ir suteiks geriausius pasiūlymus augančiam vaikui. Plačiame Marmaluzi košyčių asortimente rasite pačių įvairiausių skonių pasirinkimų už puikią kainą!

Naujienos iš interneto