„Tele2“ naujienos: nuo išmanių daiktų už 1 eurą iki nuolaidų neribotam internetui

PR

Atėjus pavasariui, „Tele2“ paruošė išskirtinių pasiūlymų išmaniems daiktams, namų internetui ir ryšio stiprinimo įrangai. Jais jau dabar galite pasinaudoti operatoriaus internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

Išmanieji daiktai po 1 Eur

Norėtumėte garso kolonėlės, roboto dulkių siurblio, išmaniojo laikrodžio, planšetės ar belaidžių ausinių? Užsakant neribotą „Tele2 Laisvo interneto“ planą už 17,90 Eur/mėn. ir pasirašant 24 mėn. sutartį, pasirinktą įrenginį galite įsigyti vos už 1 eurą.

Pavyzdžiui, už tokią simbolinę kainą galite pasiimti garso kolonėlę „JBL Charge 4“ (kaina perkant be sutarties 139 Eur), robotą siurblį „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential“ (kaina perkant be sutarties 169 Eur), belaides ausines „Harman Kardon FLY TWS“ (kaina perkant be sutarties 199 Eur) ir kitus populiarius išmanius daiktus.

Neribotas „Tele2 Laisvas internetas“ – tik nuo 9,90 Eur/mėn.

Mėgstantiems naršyti nevaržomai – puikios naujienos. Visiems „Tele2“ klientams, turintiems tris ir daugiau pokalbių planų vieno mokėtojo vardu, neribotas „Tele2 Laisvas internetas“ kainuos tik 9,90 Eur/mėn.

Pasiūlymas galioja pasirašant 24 mėn. neriboto „Tele2 Laisvo interneto“ paslaugų sutartį. Pasirinktos įrangos mokestis mokamas papildomai. Sutarties metu nutraukus pokalbių planų sutartis, nuolaida internetui nustos galioti. Modemo kaina į pasiūlymą neįskaičiuota. Akcijos laikotarpis ribotas, tad skubėkite pasinaudoti naudingu pasiūlymu.

Daugybė išmanių daiktų be pabrangimo

Šiuo metu „Tele2“ rasite didžiulį nešiojamų kompiuterių, planšetinių kompiuterių, laikrodžių ir kitų išmanių daiktų be pabrangimo pasirinkimą. Pasiūlymas galioja įsigyjant nurodytus įrenginius su bet kuriuo „Tele2 Laisvo interneto“ www.tele2.lt  skelbiamu planu, sudarant 24 mėn. sutartį ir mokant visą sumą iš karto arba dalimis per 36 ar 24 mėn. Įrangai taikomos pradinės įmokos.

Prekes, pažymėtas ženkliuku „Tik su Neriboti GB planu“, galėsite įsigyti nurodytomis įmokomis tik su „Neriboti GB Laisvo interneto planu“ (17,90 Eur/mėn.) ir mokant dalimis per 36 mėn.

Ryšio stiprinimo sprendimai

Norint sustiprinti namuose veikiantį interneto ryšį, rekomenduojame išbandyti patikimus įeinančio ryšio arba vidaus („Wi-Fi“) ryšio sprendimus. Vidaus ryšio stiprinimui pravers pagalbinis maršrutizatorius, o įeinantį ryšį sustiprins išorinė įranga – išorinė kryptinė antena arba išorinis modemas.

Įrangą galite įsigyti mokant visą sumą iš karto arba nurodytomis įmokomis su bet kuriuo „Tele2 Laisvo interneto“ planu ir 36 arba 24 mėn. sutartimi.

eSIM išmanieji laikrodžiai nuo 6,05 Eur/mėn.

Svajojantiems apie laikrodį, kuris yra ir laikrodis, ir telefonas viename, išties pasisekė. Dabar „Samsung“ išmaniųjų laikrodžių su eSIM technologija kaina prasideda vos nuo 6,06 Eur/mėn. Pradinė įmoka – tik 1 Eur. Pasiūlymas galioja su 36 mėn. išsimokėjimo už įrangą terminu.

Norint aktyvuoti paslaugą „Vienas numeris“, susiejančią laikrodį ir telefoną, reikia įsigyti planą „Neriboti GB laikrodžiui“. Jo kaina – vos 4,90 Eur/mėn.

„Tele2“ ieško darbuotojų Kaune ir Vilniuje

Vienas geidžiamiausių darbdavių technologijų sektoriuje, bendrovė „Tele2“ ieško klientų aptarnavimo konsultantų savo kontaktų centruose Kaune ir Vilniuje.

Lankstus darbo grafikas (galima derinti darbą su studijomis), išmanusis su solidžiu limitu, galimybė naudotis „Laisvu internetu“ ir kitomis „Tele2“ paslaugomis, draudimas nuo nelaimingų atsitikimų, asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybės, įsitraukę ir auginantys vadovai. Susidomėjus, kreipkitės el. paštu konsultantasCV@tele2.lt.

Daugiau informacijos apie pasiūlymus ir akcijas sužinosite www.tele2.lt arba paskambinę telefonu 117. Įrenginiams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Pasiūlymų laikas ir įrenginių skaičius ribotas.

„Tele 2“ informacija

Naujienos iš interneto