Ypatingi „Tele2“ pasiūlymai: nuolaidos išmaniesiems įrenginiams ir akcija rekomendavus draugą

PR

Nauji metai – nauji išskirtiniai „Tele2“ pasiūlymai. Jais jau dabar galite pasinaudoti internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

„Šiuo metu didžiausią dėmesį skirkite savo saugumui, o visas prekes užsisakykite neišėję iš namų. Saugiai ir patogiai apsipirkite „Tele2“ internetinėje parduotuvėje ir savitarnoje arba paskambinę telefonu 117“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Apsipirkite saugiai ir greitai

Internetinėje parduotuvėje arba savitarnoje galima įsigyti operatoriaus siūlomas prekes bei paslaugas:  telefonus, kompiuterius, išmaniuosius įrenginius, modemus arba pokalbių ir interneto planus. Užsakytos prekės bus pristatytos nemokamai. Užsakytas prekes atsiimti dar tą pačią dieną galėsite ir „Tele2“ salonuose, kurie šiuo metu tapę prekių atsiėmimo punktais. Jų sąrašą rasite www.tele2.lt.

„Tele2“ savitarnoje taip pat galite pratęsti sutartis, apmokėti sąskaitas, nustatyti kredito limitą, užsisakyti daugiau duomenų, peržiūrėti mėnesio apžvalgą ir rasti kitą svarbią informaciją.

Privatiems „Tele2“ klientams informacija teikiama 07:00-23:00 val. Skambinti galima trumpuoju numeriu 117 (skambinant tik iš „Tele2“ tinklo, nemokamai) arba +370 684 00 117 (skambinant iš užsienio ar kito operatoriaus, kaina pagal mokėjimo plano tarifus).

Išmanieji laikrodžiai su eSIM technologija

Palikite telefoną namuose – atsiliepkite laikrodžiu. Tai padaryti leis „Samsung“ išmanieji laikrodžiai su eSIM technologija. „Samsung Galaxy“ išmaniųjų laikrodžių su eSIM kaina prasideda vos nuo 8,81 Eur/mėn. (su 37 Eur pradine įmoka ir 24 mėn. sutartimi).

Kartu su išmaniuoju laikrodžiu galėsite užsisakyti planą „Neriboti GB laikrodžiui“. Plano su neribotais duomenimis, pokalbiais ir SMS kaina – vos 4,90 Eur/mėn. Jis bus pridėtas prie jūsų jau turimo telefono abonemento.

Įsigiję šį planą, galėsite aktyvuoti „Vieno numerio paslaugą“ išmaniesiems įrenginiams. Ji susieja telefoną ir laikrodį – skambučius, telefone esančių programėlių pranešimus ir SMS gausite į abu įrenginius tuo pačiu metu. Paslauga galima naudotis net tada, kai telefonas yra toli, nes laikrodis palaiko eSIM technologiją.

Išmaniųjų telefonų išpardavimas

Šiuo metu daugybę pamėgtų telefono modelių galite įsigyti su pradine įmoka nuo 1 Eur ir vos nuo 9,91 Eur/mėn. Telefonus galite įsigyti mokant visą sumą iš karto arba nurodytomis įmokomis su bet kuriuo www.tele2.lt skelbiamu „Tele2“ planu ir 24 mėn. sutartimi.

Nuolaidos taikomos populiariems „Apple“, „Samsung“ ir „Xiaomi“ gamintojų telefonų modeliams. Nepraleiskite progos įsigyti savo svajonių išmanųjį pigiau.

Planšetiniai ir nešiojami kompiuteriai su pradine įmoka nuo 1 Eur

Puikūs pasiūlymai laukia ir tų, kurie ieško naujos planšetės ar nešiojamo kompiuterio. Juos šiuo metu galite įsigyti su pradine įmoka vos nuo 1 Eur.

Rinkitės iš patikimų ir kokybiškų „Apple“, „Dell“, „Lenovo“, „Asus“ ar „MSI“ nešiojamų kompiuterių ir iš darbui, mokslams bei pramogoms tinkamų „Samsung“ ir „Lenovo“ planšečių.

Pavyzdžiui, vos su 1 Eur pradine įmoka ir 24 mėn. sutartimi dabar galite įsigyti ryškią ir sparčią planšetę „Lenovo Tab M10 4G (32 GB)“. Mėnesinis įrangos mokestis – vos 6,58 Eur/mėn.

Televizoriai nuo 2,63 Eur/mėn.

Šiuo metu užsisakant televizorių su 24 mėn. neribotu „Laisvo interneto“ planu ir „Go3“ išmaniąja televizija, televizoriaus įsigijimo kaina yra nuo 2,63 Eur/mėn. Interneto ir televizijos paketo kaina prasideda vos nuo 21,64 Eur/mėn. Galite rinktis iš „Xiaomi“, „Samsung“, „Philips“ ir „LG“ televizorių modelių.

Rekomenduok draugą – gauk 25 Eur nuolaidą paslaugų sąskaitai

Kiekvienam, pakvietusiam draugą naudotis „Tele2“ paslaugomis, operatorius siūlo 25 Eur nuolaidą paslaugų sąskaitai, o jo draugui dovanoja 100 GB duomenų metams. Akcijoje gali dalyvauti visi privatūs „Tele2“ klientai. Pasiūlymas galioja pakviestam draugui sudarius bent 12 mėn. terminuotą sutartį.

Daugiau informacijos apie pasiūlymus ir akcijas sužinosite www.tele2.lt arba paskambinę telefonu 117. Įrenginiams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Pasiūlymų laikas ir įrenginių skaičius ribotas.

„Tele 2“ informacija

Naujienos iš interneto