Big Green Egg kepsninė – kiaušinis: kuo ji ypatinga?

PR

Big Green Egg pirmąkart duris atvėrė Amerikoje 1974 metais Atlantoje, įmonės veikla prasidėjo importuojant japoniškus ir kiniškus kamado. Tačiau ties tuo neapsiribojo ir nuolatos siekė sukurti kuo tobulesnį produktą. Galiausiai jiems pavyko atrasti tobulą modelį pasitelkus NASA ištobulintas keramikos technologijas, nuspręsta, kad kepsninės bus gaminamos JAV, o keramika Meksikoje, kurios istorija garsėja įspūdingais keramikos gaminiais, bei išskirtiniais jos gaminimo būdais.

Išskirtinio Big Green Egg gamybos ir keramikos derinio dėka kepsninės pasižymi tvirtumu, atsparumu bei ilgaamžiškumu, ko negali garantuoti kepsninės iš natūralaus molio ar paprastos keramikos. Ši kepsninė visiškai pakeis susidariusią nuomonę apie gaminimą lauke, galėsite pamiršti visus nerimavimus dėl prasto oro. Dėl itin aukštos keramikos kokybės oro sąlygos bei lauko temperatūra neturi jokios įtakos kepimui kepsninėje. Visiškai nesvarbu koks metų laikas, žiema ar vasara tai neturi jokios įtakos Egg kepsninei. Mėgaukitės minkštais mėsos kepsniais ar žuvimi su apskrudusia luobele, kepkite jūrų gėrybes, troškinius ar net desertus ir visai nesvarbu kuriuo metų laiku.

Paprastas naudojimasis bei greitas įsidegimas palengvins jūsų gaminimą. Big Green Egg kepsninė kepimo greitį pasiekia neįtikėtinai greitai, vos kelios minutės ir kepsninė jau pasiruošusi kepti ! Viskas dėka specialių natūralių gabalinių anglių, kurios gaminamos JAV iš ąžuolo ir karijos. Kepsninė sukurta tokiu principu, kad oro srautas veiktų kaip židinyje, tai garantuos lengvą ir greitą užsidegimą, tad tokį daiktą, kaip degus skystis galėsite pamiršti išvis.

Jei jums lieptų trimis žodžiais apibūdinti patį skaniausią kada nors ragautą kepsnį, vienas iš jų tikrai būtų “sultingas”. Ir tai tikrai nieko nenustebintų, išdžiūvusi mėsa niekada nežavi, o sultingas kepsnys viens pagalvojus verčia seiles kauptis burnoje. Tai dar viena priežastis, kodėl Big Green Egg yra nuostabus, mėsa jame visada lieka sultinga, nesvarbu ką kepsite, avies kumpį, žuvį ar vištieną. Galutinis variantas džiugins neįtikėtinu sultingumu, taip yra dėl itin geros kepsninės izoliacijos, keramikinio gaubto, bei oro srovių kontrolės. Net jei paliksite maistą per ilgai kepsninėje, jis vis tiek liks sultingas !

Big Green Egg tai ne šiaip kepsninė, joje galite kepti tiek dalykų, apie kuriuos iki šiol net nepagalvojote. Puikus sprendimas mėgstantiems sveiką maistą, jokio papildomo aliejaus, o dūmo kvapas pagardins mėsą, jog jausitės lyg valgydami prabangiame restorane.

Naujienos iš interneto