- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Rotacinis ar plokštelinis rekuperatorius. Kuris geresnis?

[1]

PR

Oras namuose atlieka kur kas svarbesnę funkciją nei galėjote pagalvoti. Dažniausiai vertinama tik oro temperatūra tikintis, kad to puikiai užteks, jog dienos bus malonios, o naktimis pavyks saldžiai miegoti. Deja, dažniausiai rezultatas nepatenkina šiuolaikinio žmogaus poreikių, kuris nori kasdien kvėpuoti tyru bei šviežiu oru. Pagalba – rotacinis rekuperatorius [2].

Tiesa, greta jo vis dažniau vertinami ir plokšteliniai, tad nurodysime pliusus ir minusus, charakteristikas, kurios padės rasti Jums labiausiai tinkamą įrangą namams.

Rotacinis rekuperatorius vertinamas kur kas labiau nei plokštelinis ir tai lemia kelios pagrindinės savybės:

Dėl tinkamiausios sistemos pasirinkimo visada verta kreiptis į profesionalus, kurie įvertinę ne tik Jūsų poreikius, tačiau ir pastato charakteristikas – gali patarti, kuri sistema Jums labiausiai tinka.

[3]

Taip pat siūlome ne tik atsakingai rinktis, tačiau taip pat ir labai atsakingai montuoti. Geriausia montavimo darbus palikti profesionalams, kurie puikiai išmano visas smulkmenas ir gali užtikrinti, kad montavimas bus greitas ir paprastas, tuo pačiu – nebus brangus. Net ir pačios mažiausios klaidos, netikslumai, gali apsunkinti montavimo darbus, tad geriausia iškart bendradarbiauti su tais, kurie viską atliks tvarkingai ir ilgam laikui.

Jeigu norite gyventi šiltai, jaukiai ir džiaugtis grynu oru namuose – tokiu atveju tinkamas rotacinis rekuperatorius gali pakeisti Jūsų gyvenimą. Svarbiausia – ryžtis jį integruoti savo namuose. Tuomet gyvenimo kokybė pakils kur kas labiau!