VILNIAUS APSKR. VPK TRAKŲ R. POLICIJOS KOMISARIATO ĮVYKIŲ SUVESTINĖ

2019 m. gruodžio 2–9 d.

Pranešimai, dėl kurių pradėti ikiteisminiai tyrimai:

Gruodžio 2 d. gautas Valstybinės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos prie SADM Vilniaus apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus raštas, kuriame pranešama, kad Trakų r., Senųjų Trakų sen., sugyventinės bute, vyras galimai neteisėtai (neturėdamas leidimo) laiko ginklą.

Gruodžio 3 d. apie 11:00 val. Trakuose, Vilniaus Mažoji g., prie Lukos (Bernardinų) ežero, pastebėta, kad pavogta plastikinė valtis.

Lapkričio 23 d. per skelbimų portalą www.skelbiu.lt pardavėjas pardavė planšetinį kompiuterį, parduotą prekę išsiuntė pirkėjui, tačiau pinigų už parduotą prekę negavo, planšetinis kompiuteris negrąžintas.

Lapkričio 25 d. gautas AB pranešimas, kad Trakų r., Lentvaryje, prie geležinkelio, apgadintos trys elektros skydinės.

Gruodžio 4 d. gautas pranešimas, kad Trakų r., Lentvaryje, pavogta du automobiliai „Nissan Armada“ ir „Cadillac Escalade“.

Gruodžio 4 d. apie 20:53 val. Trakų r., Lentvaryje, Klevų al., išgertuvių metu kilus konfliktui, neblaivi (1,76 prom.) moteris (gim. 1986 m.) pastūmė kitą moterį (gim. 1966 m.), kuri, nukritusi ant žemės, prasiskėlė galvą, tuomet dar keliskart spyrė į pilvo sritį.

Gruodžio 3 d. gautas UAB pareiškimas, kad lapkričio 19 d. apie 15:48 val. Lentvaryje, Vytauto g., parduotuvėje, vyras (gim. 1984 m.) paėmė prekių, praėjo pro kasas už jas nesumokėjęs. Nuostolis ‒ 165,28 eurų.

Lapkričio 28 d. vyras, gavęs Nacionalinės žemės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos Trakų skyriaus pranešimą, pastebėjo, kad yra suklastotas jo parašas.

Gruodžio 6 d. apie 06:30 val. Trakų r., Lentvaryje, Klevų al., namuose, vyras (gim. 1993 m.) triskart sudavė savo močiutei (gim. 1953 m.) į veidą, taip sukeldamas jai fizinį skausmą.

Gruodžio 7 d. apie 16:58 val. Trakų r., Senojo Tarpupio k., neblaivus (2,20 prom.) vyras (gim. 1993 m.) vairavo automobilį.

Gruodžio 9 d. jaunuolio (gim. 2002 m.) striukės vidinėje kišenėje rastas folijos lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotinė medžiaga.

Gruodžio 9 d. pas jaunuolį (gim. 2000 m.) rasta ir paimta dėžutė-smulkintuvas su augalinės kilmės, įtariama, narkotinė medžiaga.

 

Parengta pagal Trakų r. PK įvykių suvestinę

 

pOLICIJOS LOGO

 

Naujienos iš interneto