Sėkminga Trakų rajono policijos priemonė

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai, siekdami užkardyti ir išaiškinti neteisėto alkoholinių gėrimų ir tabako gaminių realizavimo atvejus bei kitus teisės pažeidimus, susijusius su alkoholio ir kitų akcizais apmokestintų prekių apyvartos kontrole, lapkričio 7–8 d. vykdė sustiprintą policinę priemonę.

Patikrinimo metu Trakų rajono gyventojo (gim. 1981 m.) namuose rasta ir paimta 3 plastikiniai buteliai su 9 l skysčio, turinčio alkoholio kvapą, ir 6 pakeliai cigarečių „Fest“ su Baltarusijos Respublikos nustatyto pavyzdžio banderolėmis.

Kito gyventojo (gim. 1981 m.) namuose rasta ir paimta 0,5 l butelis su skysčiu, turinčiu alkoholio kvapą.

Pradėtos administracinio nusižengimo teisenos dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją), laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 209 str.) ir neteisėto stiprių alkoholinių gėrimų, brogos, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) gaminimo, įgijimo, laikymo, gabenimo (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 137 str.).

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato

Trakų rajono policijos komisariato inf.

Naujienos iš interneto