Tinkamiausi batai rudeniui: smulkmenos, kurias reikia įvertinti

PR

Kai oras lauke tampa labai permainingas, daug lyja ir tuo pačiu didelis vėjas tampa kasdienybės dalimi – labai svarbu įsigyti kokybišką avalynę, kuri padės ne tik stilingai žengti gatve, tačiau taip pat ir džiaugtis visapusiškai apsaugotomis kojomis.

Paspaudus https://www.miestomada.lt/68-batai-moterims Jums atsidarys prekybos vietą, kurioje rasite labai daug įvairiausių batų. Suprantama, kad tokia plati pasiūla gali gluminti. Juk visada norisi pačios geriausios kokybės, tačiau kai pasirinkimų tiek daug – nežinia, kuri ta kokybė yra geriausia. Štai todėl padarėme mini planą, kuriuo sekant rasite labiausiai rudeniniai darganai tinkamus batus.

  1. Rudeniniai batai turi būti ne tik šilti, tačiau taip pat ir atsparus drėgmei. Štai todėl geriausia rinktis netikros eko odos batus, kurių vidus yra papildomai apšiltintas. Pavyks išvengti ne tik šalčio, tačiau taip pat ir nemalonios drėgmės, kuri dažnai tampa įvairiausių ligų priežastimi.
  2. Rudeniniai batai turi būti pasirenkami priklausomai nuo Jūsų rudeninio palto arba striukės. Būtent šie lauko drabužiai/avalynė yra matomi labiausiai, tad jie turi vienas prie kito derėti. Tokiu atveju visumoje atrodysite gražiai ir galėsite lietingomis gatvėmis žengti tarsi raudonu kilimu. Juk blogas oras nereiškia, kad ir Jūsų stilius turi būti blogas.
  3. Geriausia rudeniui bei žiemai rinktis tokius batukus, kurie yra su didesne pakulne. Tokiu atveju išvengsite ne tik šalčio, kuris kyla nuo žemės paviršiaus, tačiau taip pat ir išvengsite balų. Lygiapadžiai labiausiai vertinami vasarą bei pavasarį, kai betonas yra šiltas, nėra daug balų.
  4. Žinoma, nepriklausomai nuo sezono avalynė turi būti gaminama iš kokybiškų medžiagų. Tokių, kurios ne tik sulaiko šilumą, tačiau taip pat leidžia odai kvėpuoti.
  5. Rudens dienomis venkite sportinių batų. Nors jie gana patogūs, tačiau gatvėmis jais galima žengti tik tuomet, kai oras yra geras. Net jeigu tokie batai ir atrodo šilti, tačiau realiai tikrai tokie nėra, tad didelė grėsmė, kad po pasivaikščiojimo teks gydytis peršalimo ligas.
  6. Žinoma, taip pat nepriklausomai nuo sezono reikia rinktis tokius batus, kurie yra Jums reikalingo dydžio., kadangi žiemą bei rudenį dažnas maunami po dvejas kojines – geriausia pirkti batus, kurie yra vos vos didesni, nei Jums reikia.
  7. Nerekomenduojami rudeniniai batai, kurie užsisega su lipukais. Nuo drėgmės jie gana greitai praranda savo funkcionalumą.

Kartą įsigijus kokybiškus batus galėsite daugiau nesukti galvos dėl smulkmenų ir džiaugtis, kad eidama rudeniniais lapais ne tik nejaučiate drėgmės, tačiau tuo pačiu ir atrodote labai stilingai. Taip pat nepamirškite, kad jeigu pačiai susirasti tinkamiausius batus yra labai sunku – tokiu atveju visada galima pasitarti su pardavėjais, kurie dažniausiai mielai pateikia rekomendacijas ir padeda rasti tinkamiausia avalynė.

Naujienos iš interneto