„Tele2“ pasiūlymas: po 10 GB dovanų kas mėnesį

PR

Mobiliojo ryšio bendrovė „Tele2“ paruošė išskirtinį pasiūlymą pokalbių planams įsigyti – kartu su daugeliu jų kas mėnesį dovanoja po 10 GB. Pasiūlymu pasinaudoti galima internetinėje svetainėje www.tele2.lt arba bet kuriame „Tele2“ salone.

„Įsibėgėjus rudeniui, daugiau laiko skiriame naršymui ir virtualiam bendravimui. Todėl savo klientams paruošėme specialų pasiūlymą – už įprastą populiariausių pokalbių planų mokestį kas mėnesį nemokamai suteikiame net po 10 gigabaitų“, – sakė „Tele2“ pardavimų direktorė Vaida Burnickienė.

Kas mėnesį + 10 GB dovanų – visą sutarties laikotarpį

Nusprendusiems įsigyti naują mokėjimo planą – verta suskubti. Klientams, šiuo metu besirenkantiems neribotų pokalbių ir SMS planus su 2,5 GB, 5 GB arba 10 GB duomenų – „Tele2“ kas mėnesį papildomai dovanos nemokamus 10 GB. Ir taip – visą 18 mėnesių arba 24 mėnesių sutarties laikotarpį.

Už tą pačią sumą norite gauti net 5 kartus daugiau gigabaitų? Tuomet rinkitės neribotų pokalbių ir SMS planą su 2,5 GB – kas mėnesį už įprastą 9,90 Eur/mėn. mokestį iš viso gausite net 12,5 GB duomenų. Pasiūlymas galioja pasirašant 18 mėn. sutartį be įrangos arba 24 mėn. pokalbių planą perkant kartu su telefonu. Dovanojami 10 GB galioja visoje Lietuvos teritorijoje.

Tiems, kuriems reikia dar daugiau interneto duomenų – pasiūlymas taip pat yra. Šiuo metu pasirinkusiems neribotų pokalbių ir SMS planą su 5 GB – kas mėnesį už įprastą 12,90 Eur/mėn. mokestį iš viso bus suteikiami net 15 GB duomenų. Pasiūlymas galioja pasirašant 18 mėn. sutartį be įrangos arba 24 mėn. pokalbių planą perkant kartu su telefonu. Dovanojami 10 GB galioja visoje Lietuvos teritorijoje.

Norintiems naršyti dar laisviau, siūlomas neribotų pokalbių ir SMS planas su 10 GB. Įsigyjantiems jį  šiuo metu už įprastą 15,90 Eur/mėn. mokestį  bus suteikiama dvigubai daugiau duomenų net 20 GB/mėn. Pasiūlymas galioja pasirašant 18 mėn. sutartį be įrangos arba 24 mėn. pokalbių planą perkant kartu su telefonu. Dovanojami 10 GB galioja visoje Lietuvos teritorijoje.

Papildomos dovanos

Ir tai dar ne viskas. Visi trys mokėjimo planai suteikia ir papildomų paslaugų – pusmetį nieko nekainuosiantį mobilųjį parašą ir galimybę mėnesį žiūrėti „Viaplay“ turinį nemokamai. Be to, su šiais planais sudarę 24 mėnesių sutartį, už spartųjį „Tele2 Laisvą internetą“ namams 3 mėnesius nemokėsite nieko.

Pasiūlymai papildomoms paslaugoms galios jas užsisakius kartu su minėtais mokėjimo planais ir aktyvavus jas ne vėliau kaip per 30 dienų nuo naujo plano sutarties pasirašymo datos.

Pasiūlymų laikas ribotas. Daugiau informacijos www.tele2.lt/privatiems/planai, TELE2 salonuose ar paskambinus 117.

Naujienos iš interneto