„Tele2“ pasiūlymas šeimoms: internetas namams nuo 2 Eur/mėn., o modemas – 1 ct!

PR

Mobiliojo ryšio bendrovė „Tele2“ paruošė išskirtinius interneto namams pasiūlymus klientams, savo vardu turintiems bent 3 numerius „Tele2“ tinkle. Jie sau ir savo šeimoms gali pasirinkti jų poreikius labiausiai atitinkantį „Tele2 Laisvo interneto“ planą tik nuo 2 Eur/mėn., o modemą gauti dovanų vos už 1 ct!

„Kiekvienos šeimos poreikiai skirtingi, todėl joms reikalingas ir skirtingas interneto duomenų kiekis. Mes siekiame, kad „Tele2“ klientai rastų būtent sau ir savo šeimai patraukliausius namų interneto pasiūlymus, todėl parengėme įvairių paketų, kurie skiriasi pagal gigabaitų kiekį“, – sako „Tele2“ pardavimų direktorė Vaida Burnickienė.

Jeigu turite bent tris balso numerius, registruotus vienu vardu ir vienu mokėtojo kodu, sau geriausią  pasiūlymą išsirinkti ir juo pasinaudoti galite iš karto. Užpildykite formą internetinėje svetainėje www.tele2.lt arba užsukite į bet kurį „Tele2“ saloną.

„Tele2 Laisvas internetas“ namams – vos nuo 2 Eur/mėn.

Būti „Tele2“ šeimos dalimi tikrai verta – šiuo metu klientai, savo vardu operatoriaus tinkle turintys bent 3 numerius, gali rinktis net iš 4 „Šeimos interneto“ namams planų.

Tiems, kurie ieško itin pigaus interneto namams pasiūlymo, rekomenduojama rinktis planą su  30 GB  duomenų. Akcijos metu šis planas kainuoja vos 2 Eur/mėn. (kaina ne akcijos metu –  11 Eur/mėn.). Šis pasiūlymas, pasirašius 18 mėn. sutartį, galioja turintiems bent 3 „Tele2“ balso paslaugų numerius, kurie yra registruoti vieno vartotojo vardu.

Šeimos, kurioms reikia daugiau interneto duomenų, gali rinktis planą su 50 GB. Dabar šis planas kainuoja vos 4 Eur/mėn. (kaina ne akcijos metu –  15 Eur/mėn.). Šis pasiūlymas, pasirašius 18 mėn. sutartį, galioja turintiems bent 3 „Tele2“ balso paslaugų numerius, kurie yra registruoti vieno vartotojo vardu.

Ne tik naršantiems internete, bet ir žiūrintiems filmus ar vaizdo įrašus realiu laiku, taip pat dažnai besiklausantiems muzikos ar žaidžiantiems žaidimus, patariama rinktis interneto namams planą su 100 GB duomenų. Šiuo metu jis kainuoja vos 8 Eur/mėn. (kaina ne akcijos metu –  19 Eur/mėn.). Šis pasiūlymas, pasirašius 18 mėn. sutartį, galioja turintiems bent 3 „Tele2“ balso paslaugų numerius, kurie yra registruoti vieno vartotojo vardu.

Aktyviausiems internautams rekomenduojamas neribotas namų internetas. Visą akcijos laikotarpį jį įsigyti galima vos už 13 Eur/mėn. (kaina ne akcijos metu –  24 Eur/mėn.). Šis pasiūlymas, pasirašius 18 mėn. sutartį, galioja turintiems bent 3 „Tele2“ balso paslaugų numerius, kurie yra registruoti vieno vartotojo vardu.

Turėdami mažiau numerių ir norėdami pasinaudoti šiais pasiūlymais, tiesiog pakvieskite šeimos narius ar draugus prisijungti prie „Tele2“ šeimos.

Vienam klientui galima sudaryti tik vieną „Šeimos interneto“ pasiūlymo sutartį. Jei per sutarties laikotarpį bent vienas numeris yra nutraukiamas, už „Tele2 Laisvo interneto“ planus mokama atitinkamai: 30 GB – 11 Eur/mėn., 50 GB – 15 Eur/mėn., 100 GB – 19 Eur /mėn., neribotas internetas – 24 Eur/mėn. ir pradinės įmokos 1 Eur bei 2 Eur/mėn. modemo mokesčiai. Pasiūlymo laikas ribotas.

Modemas – vos už 1 ct!

Tai dar ne viskas. Klientai, pasinaudoję bet kuriuo iš akcijoje dalyvaujančių „Šeimos interneto“ pasiūlymų – modemą galės įsigyti tik už vieną centą.

Šis modemas ypatingas savo paprastu prijungimu, kuriam nereikia nei daug vietos, nei daug laidų. Norint pradėti naudotis namų internetu, tereikia trijų dalykų – modemo, „Tele2 Laisvo interneto“ SIM kortelės ir rozetės. Modemu ir SIM kortele pasirūpins „Tele2“ darbuotojai, o viskas, ką reikia turėti namuose, tai – rozetė.

Dar vienas labai patogus „Tele2“ namų interneto privalumas – tai galimybė juo naudotis bet kurioje Lietuvos vietoje, nes ryšys nėra susietas prie gyvenamosios vietos adreso ir veikia net 99 proc. šalies teritorijos. Tai ypač patogu keliaujantiems ar dažnai vykstantiems į sodybą – modemą galėsite pasiimti kartu su savimi.

Naujienos iš interneto