Vaikų futbolo turnyras Trakuose

Broliai Igoris ir Artūras Steško su akademijos vaikais ir jų tėveliais

Rugsėjo 7 d. Trakų daugiafunkcio stadiono aikštėje Brolių Steško futbolo akademija (BSFA) surengė tradicinį vaikų futbolo turnyrą „Vladimiro Steško atminimo taurei laimėti“. Šį kartą varžėsi berniukai, gimę 2011 m.

Į turnyrą gausiai susirinkę tėveliai džiaugėsi puikiai suorganizuota švente ir mūsų, BSFA, komandos pasiekimais. Ji buvo verta pergalės šiame turnyre. Grupės varžybose trūko tik 1 taško, kad kovotų dėl I vietos. O dėl III vietos buvo pralaimėta tik po baudinių serijos puikiai rungtyniavusiai Kauno „Herojų“ komandai! Dramatiškai susiklostė ir dvikova dėl I vietos tarp Alytaus „Dainavos“ ir Vilniaus „Ateities“ komandų. Pirmavę Alytaus berniukai rungtynių gale palūžo ir praleido 4 įvarčius. Emocijų šią dieną tikrai netrūko, buvo ir ašarų, ir džiaugsmo. Šis turnyras sulaukė daug dėmesio, varžėsi net 10 komandų. Nuotaikingos uždarymo ceremonijos metu dvyniai Igoris ir Artūras Steško apdovanojo komandas ir individualiais prizais geriausiai tą dieną pasirodžiusius žaidėjus.

Turnyro organizatoriai iš tėvelių ir trenerių išgirdo daug šiltų žodžių už puikiai suorganizuotą šventę vaikams. BSFA vadovai dėkoja Trakų rajono savivaldybei, Trakų kūno kultūros sporto centrui, tarybos nariams Jolantai Abucevičienei, Inesai Židonytei, Šarūnui Ūsui, Andrejui Prokofjevui, UAB „Stvima“ direktoriui Stasiui Leonavičiui, UAB „Trakų kooperacijos prekyba“ direktorei Adelei Gedminienei, Erikui ir Vytui Vainikoniams, Zinaidai ir Vladui Juškiams, V. Steško draugams už pagalbą, organizuojant šį vaikų futbolo turnyrą.

Igoris STEŠKO, akademijos viceprezidentas

Naujienos iš interneto