„Tele2“ vasaros pasiūlymas: „Samsung“ telefonai tik nuo 5 Eur/mėn., o neriboti GB – dovanų

PR

Prasidėjusi vasara reiškia atostogas ir įsimintinas akimirkas, todėl „Tele2 paruošė viliojančių pasiūlymų pažangias kameras turintiems „Samsung“ telefonams įsigyti, o neribotus gigabaitus – dovanoja. Nuolaidomis pasinaudoti ir dovanų gauti galima visuose operatoriaus salonuose bei internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

„Vasara įkvepia atsinaujinti, o ir fotoaparato vertų akimirkų patiriame daugiau, todėl savo klientams paruošėme puikių pasiūlymų aukštos kokybės nuotraukas fiksuojantiems „Samsung“ išmaniesiems įsigyti. Be to, kad atostogų metu nereikėtų galvoti apie interneto duomenų likutį, pasirinkusiems naują planą visą vasarą dovanosime neribotus gigabaitus“, – sakė Vaida Burnickienė, „Tele2“ prekybos vadovė.

Didžiausia nuolaida – naujausios serijos išmaniajam

Norintiems naujausio gamintojo flagmano „Galaxy S10“ – reikėtų suskubti, nes šiuo metu trigubą galinę kamerą, 128 GB atmintinę ir aštuonių branduolių procesorių turintį išmanųjį įsigyti galima net 170 Eur pigiau.

Sumokėjus pradinę 111 Eur įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį su „Tele2“ neribotų pokalbių bei SMS planais (nuo 7,50 Eur/mėn.), skelbiamais www.tele2.lt, šis telefonas dabar kainuoja 26,16 Eur/mėn. Perkant išmanųjį su sutartimi, jis kainuos 739 Eur (kaina be sutarties – 909 Eur).

„Samsung“ išmanusis – tik už 5 Eur/mėn.

Svajojantys apie ryškias nuotraukas, užfiksuotas net naktį – turėtų rinktis „Samsung“ išmanųjį „Galaxy A20E“. Itin didelį matymo lauką apimančią kamerą ir ilgai veikiančią bateriją turinčiam išmaniajam dabar galioja ypač patrauklus pasiūlymas.

Sumokėjus 29 Eur pradinę įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį su „Tele2“ neribotų pokalbių bei SMS planais (nuo 7,50 Eur/mėn.), skelbiamais www.tele2.lt, šis telefonas su 32 GB atmintine kainuos vos 5 Eur/mėn. Perkant išmanųjį su sutartimi, jis kainuos 149 Eur (kaina be sutarties – 179 Eur).

Asmenukių gerbėjams

Asmenukių gerbėjams pasiūlymas taip pat yra. „Samsung“ išmaniajame „Galaxy A40“ yra ne tik įdiegtas grožio filtras, bet ir specialiai asmenukėms skirta fokusavimo funkcija, kuri sulieja foną ir išryškina veido bruožus.

Sumokėjus pradinę 30 Eur įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį su „Tele2“ neribotų pokalbių bei SMS planais (nuo 7,50 Eur/mėn.), skelbiamais www.tele2.lt, šis 64 GB vidinę atmintį ir aštuonių branduolių procesorių turintis telefonas kainuoja tik 7,04 Eur/mėn. Perkant išmanųjį su sutartimi, jis kainuos 199 Eur (kaina be sutarties – 249 Eur).

Nuolaidos išmaniesiems taikomos nuo kainų, galiojusių nuo 2019 m. vasario mėn. Pasiūlymams taikomas valstybės nustatytas vienkartinis laikmenos mokestis – 5,25 Eur. Paslaugoms taikomos sąžiningo naudojimosi taisyklės. Pasiūlymo laikas ir kiekiai riboti. Akcija galioja pasirašius 24 mėn. sutartį. Daugiau informacijos www.tele2.lt arba paskambinus trumpuoju numeriu 117.

Vasarą naršykite neribotai – gigabatai dovanų!

Tai dar ne viskas. Pasirašiusiems 12 arba 24 mėn. sutartį ir pasirinkusiems mokėjimo planą su neribotais pokalbiais, SMS ir 500 MB ar daugiau duomenų (nuo 7,50 Eur/mėn.) – „Tele2“ visą vasarą dovanos neribotus gigabaitus. Lietuvoje naršyti savęs nevaržydami galėsite net 90 dienų.

Paslaugoms taikomos sąžiningo naudojimosi taisyklės. Pasiūlymo laikas ir kiekiai riboti. ES šalyse taikomas duomenų kiekio perskaičiavimas. Išnaudoję suteikiamą (ES/EEE šalyse – perskaičiuotą) duomenų kiekį, galėsite jį papildomai užsisakyti, pasirinkdami iš Jums pateiktų pasiūlymų. Išsamiau www.tele2.lt/ES arba paskambinus trumpuoju numeriu 117.

„Tele2“ informacija

Naujienos iš interneto