Vaikystės dienai skirtas koncertas Lentvaryje

Pavasariui artėjant į pabaigą, gegužės 24 dieną, gražų, šiltą ir saulėtą penktadienį, Lentvaryje prie Viešpaties Apreiškimo Švč. Mergelei Marijai bažnyčios, kaip ir kiekvienais metais, buvo švenčiama viena linksmiausių ir daug pramogų siūlanti šventė – Vaikystės šventė. Renginiui liko neabejingi ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Susirinkusiuosius stebino savo dainomis Lentvario lopšelio – darželio „Šilas“ vokalinis ansamblis „Šilinukai“ (vadovė Inga Okuškienė), linksmino „Bitučių“ priešmokyklinukų grupė iš Vilniaus Viršuliškių progimnazijos (mokytoja Karolina Alfavickaitė), šventės programą papuošė Versmės gimnazijos vaikų vokalinis ansamblis „Kodėlčiukai“ (vadovė Božena Račinska), savo originalumu išsiskyrė Henriko Senkevičiaus gimnazijos jaunučių pop choras „Kolorowe nutki“, bei Lentvario pradinės mokyklos pop choras (vadovas Edvard Mogilnickij), įspūdingais kostiumais ir muzika žavėjo Trakų rajono Lentvario „Versmės“ gimnazijos rusų liaudies instrumentų ansambliai „Kolokolčiki“ ir „Treščiotki“ (vadovė Irina Zaveckaja), nepakartojamą šokį atliko Rykantų daugiafunkcio centro šokių būrelis (vadovė Vilma Aleknavičiūtė). Šventės programą vainikavo ir daug teigiamų emocijų sukėlė Argentinos dogų pristatymas, bei galimybė gyvai paglostyti mažus, baltus, vos 2,5 mėnesio turinčius, šios veislės šuniukus, o taip pat pamatyti, kaip atrodo suaugęs, daug apdovanojimų pelnęs įvairiose pasaulio šalyse rengiamose Argentinos dogų parodose, Argentinos dogas. Laimės vaikučiams suteikė, bei puikia atrakcija tapo Burbulų Fėja, kuri atvežė daugybę stebuklingų ir be galo didelių burbulų. Kiekvienas vaikas turėjo galimybę pats padaryti didžiulius muilo burbulus, kurie saulės spinduliuose tviskėjo įvairiausiomis spalvomis. Visos šventės metu vaikai krykštaudami smaginosi įspūdingo dydžio , ryškiaspalviuose „Kakės Makės“ batutuose, kuriuose turėjo galimybę įveikti sudėtingą, bet labai įdomų kliūčių ruožą.

Šventei artėjant į pabaigą dar kartą vaikučius pasveikino Lentvario kultūros rūmai ir nuoširdžiausią „Ačiū“ tarė Trakų rajono savivaldybės tarybos narė Teresa Solovjova. Visiems šventės dalyviams ir jų vadovams buvo įteiktos dovanėlės ir padėkos.

Šventės organizatoriai už paramą nuoširdžiai dėkoja Trakų rajono savivaldybei ir UAB „Brantas“, kurių dėka turėjome progą visi kartu šią šventę švęsti. Taip pat dėkojame šventės partneriui – Argentinos dogų veislynui Cikuta. Džiaugiamės įvykdę didžiausią savo užduotį – suteikę daug džiaugsmo ir laimės akimirkų, šventėje dalyvavusiems vaikams, bei suaugusiesiems.

 

Lentvario kultūros rūmų informacija

Naujienos iš interneto