Profesionalaus meno koncertas E. Andre parke Lentvaryje

Gegužės 24 d. vakarą lentvariškiai buvo kviečiami į E. Andre parką, kuriame vyko profesionalaus meno koncertas. Šalia grafams Tiškevičiamas priklausiusio, anglų neogotikos stiliaus Lentvario dvaro, grojo akordeonistų trio „Indeed“ . Tai trys jauni, veržlūs ir perspektyvūs akordeonistai : Laimonas Salijus, Sandra Veverskytė ir Lukas Katinas. Profesionalūs muzikantai yra baigę Vytauto Didžiojo Universiteto muzikos akademiją, yra daugelio tarptautinių konkursų Italijoje, Austrijoje, Rusijoje, JAV, Kanadoje, Slovėnijoje ir kitose šalyse nugalėtojai. Laimonas Salijus 2014 metais pasaulio akordionistų čempionatuose „Pasaulio taurė“ ir „Pasaulio trofėjus“ pelnė antrojo akordionisto pasaulyje titulą. Trio aktyviai koncertuoja Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, bei Gruzijoje.

Atlikėjų repertuare skambėjo tiek klausytojų pamėgta populiarioji muzika, tiek išieškoti  modernūs opusai, kurie nepaliko nei vieno abejingo. Nuostabus oras ir E. Andre parko paslaptinga aplinka, bei dvaro didybė ir žavesys, koncertui suteikė išskirtinio grožio, kur galima buvo pajusti praeities dvasią.

Renginiui artėjant į pabaigą, akordeonistų trio visiems klausytojams dovanojo savo gražiausius kūrinius, o jiems pasibaigus dėkojo už ypatingai gerą atmosferą ir puikią nuotaiką. Savo ruožtu Lentvario kultūros rūmų direktorė Ieva Skaistytė tarė padėkos žodžius ir įteikė atlikėjams gėlių puokštes.

Lentvario kultūros rūmų informacija

Naujienos iš interneto