Įsikūrė saugios kaimynystės grupė „Geležinis šernas“

IMG_20181018_181529283

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus bendruomenės pareigūnės Vlada Černienė ir Viktorija Aleknavičienė, dalyvaudamos susitikime su bendruomenėmis ir pristatydamos kriminogeninę situaciją Trakų r., nuolat akcentavo, kad žmonių saugumas didžiąja dalimi priklauso nuo pačių žmonių. Skatino bendruomenes burtis į saugios kaimynystės grupes, pristatydavo jų svarbą ir naudą.

2018 m. spalio 18 d. Trakų r. Raudonės I k. įsikūrė saugios kaimynystės grupė „Geležinis šernas“. „Saugios kaimynystės grupių veiklumas priklauso nuo pačių gyventojų aktyvumo ir noro kurti saugesnę, jaukesnę savo gyvenamąją aplinką“, – sveikindama grupės narius kalbėjo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Veiklos viršininkė laikinai atliekanti viršininko funkcijas Laima Špetienė.

Trakų rajono savivaldybės Narkotikų kontrolės ir narkomanijos komisijos atstovai padovanojo saugios kaimynystės grupei lenteles ir palinkėjo sėkmingo darbo kuriant saugią aplinką.

Saugios kaimynystės grupės „Geležinis šernas“ pirmininkė Laura Virbalė padėkojo bendruomenės pareigūnėms už iniciatyvą ir pagalbą kuriant saugios kaimynystės grupę.

Vlada ČERNIENĖ, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato

Trakų rajono policijos komisariato

Veiklos skyriaus bendruomenės pareigūnė

Naujienos iš interneto