Kviečia seminaras apie augalų kompozicijų kūrimą

Rugsėjo 26 d. 17.30 – 20.30 val. Trakų rajono savivaldybės administracija kviečia į nemokamą, savivaldybės Aplinkosaugos ir viešosios tvarkos skyriaus organizuojamą seminarą, kuris vyks savivaldybės Didžiojoje salėje.

Tai vienas seminaras iš ciklo „Aplinkos kūrimas: ekologija ir dizainas“. Seminarą „Augalų kompozicijų kūrimas vazonuose“ ves kraštovaizdžio architektė Lina Puodžiūtė, modernių apželdinimo kursų „Geltonas karutis“ lektorė.

Trijų valandų trukmės seminaras – su praktine dalimi mėgėjams, kurie nori išmokti dizaino principų ir sužinoti daugiau apie sodinimą į vazonus bei nori papuošti savo balkonus ir terasas.

Pirmojoje dalyje lektorė papasakos apie natūralistinį dizainą, ar ekologijos principai gali būti pritaikomi kuriant kompozicijas vazonuose, kaip pasirenkant vazonus galima panaudoti vietines natūralias medžiagas, kaip kitus daiktus panaudoti antrą kartą ir tai padaryti subtiliai bei estetiškai.

Bus pristatomi kompozicijų kūrimo principai ir spalvų derinimo taisyklės. Antrojoje dalyje lektorė gyvai rodo, kaip sodinti augalų kompoziciją, ir čia pat komentuodama sodina į vazoną.

Būtina išankstinė registracija, nes dalyvių skaičius ribotas. Registruotis adresu  inute.neverovskiene@trakai.lt , tel. 8 528 41250.

Trakų rajono savivaldybės administracijos

Aplinkosaugos ir viešosios tvarkos skyriaus informacija

Naujienos iš interneto