Diskusijų festivalis „Būtent!“ pritraukė didelį būrį Trakų rajono jaunimo!

photo_9185

Rugsėjo 7 d. Trakų rajono savivaldybės atstovai: rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė, administracijos direktorius Darius Kvedaravičius, jaunimo reikalų koordinatorius Vygandas Kieras kartu su Lentvario Motiejaus Šimelionio ir Rūdiškių gimnazijų mokiniais dalyvavo diskusijų festivalyje „Būtent!“ Birštone.

Diskusijų festivalis „Būtent!“ – tai atviras, nepolitinis ir nemokamas renginys, kuriame skirtingos visuomenės grupės buvo kviečiamos keistis mintimis apie valstybę, visuomenę, pateikti savo argumentus aktualiausiais klausimais ir siekti geresnio tarpusavio supratimo. Tai nuomonių įvairovės ir demokratijos šventė, kurioje kiekviena nuomonė turėjo ir privalėjo turėti teisę egzistuoti!

Trakų rajono jaunimas nuo 18.00 val. klausėsi merės E. Rudelienės, kuri dalyvavo vienoje iš diskusijų „Bendruomenės lyderio transformacija: iš Rūpintojėlio į Batman’ą“ ir pasidalijo asmenine nuomone ir patirtimi.

Šiame renginyje netrūko ir garsių Lietuvos politikos, meno ir žiniasklaidos atstovų. Diskusijose dalyvavo Andrius Tapinas, Giedrius Savickas, Lietuvos sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga ir daug kitų žinomų žmonių.

Informaciją parengė jaunimo reikalų koordinatorius Vygandas KIERAS

Naujienos iš interneto