- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai dalyvauja Trakų miesto šventėje „Trakų vasara 2018“

Skatinant visuomenės ir policijos bendradarbiavimą, siekiant visuomenę  supažindinti su    policijos veiklos specifika,  naudojama įranga ir technika, specialiosiomis priemonėmis,  2018-06-02 nuo 11.00 val.  Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato  pareigūnai dalyvauja Trakų mieste vyksiančioje  tradicinėje  Trakų miesto šventėje „TRAKŲ VASARA – 2018“.

[1]
Raitosios policijos pasirodymas Trakų miesto šventėje „Trakų vasara“

 

Policijos renginiai vaikams ir suaugusiems nuo

11.00 – 16.00 val. prie Trakų policijos komisariato  (Vytauto g, 57, Trakai)

Policijos specialiųjų priemonių, tarnybinių ginklų, ir kriminalisto lagamino (kriminalistinių techninių priemonių)  demonstravimas.

Policijos transporto priemonių  ir policijos triratuko demonstravimas.

Vyks piešinių ant asfalto konkursas. Tėveliai su vaikučiais taip pat galės pasitikrinti savo žinias spręsdami galvosūkius ir logines mįsles konkurse „Aš saugus“. Su vaikais žais Policijos ir vaikų draugas „Amsis“.

11.00 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos  Mobilios kuopos parodomoji programa.

 12.30 val.  Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 3-iosios kuopos 4-ojo (kinologų) būrio parodomoji programa su tarnybiniais šunimis.

11.00 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato mobiliosios policijos vadavietės, skirtą ekstremalių situacijų valdymui pristatymas.

11.00 val. Lietuvos kelių policijos tarnyb [2]os pareigūnai pristatys su specialiais policijos ženklais nežymėtą tarnybinį automobilį ir tarnybinius motociklus.

Trakų mieste patruliuos Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės Raitojo būrio pareigūnai su tarnybiniais žirgais.

Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Trakų priešgaisrinė gelbėjimo tarnybos  tarnybinių automobilių pristatymas.

Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos  Reprezentacinis pučiamųjų orkestras  sukurs ypatingą šventinę nuotaiką ir įsimintiną šventę ne tik Trakų miesto gyventojams, bet ir miesto svečiams. Orkestro pasirodymas vyks nuo 13.00 val.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato

Trakų rajono policijos komisariato inf.