- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

„Tele2“ sprendimas padės tėvams kontroliuoti vaikų išlaidas

Tele [1]

PR

Vis daugiau tėvų nori ne tik stebėti, ką jų atžalos veikia internete, bet ir turėti galimybę kontroliuoti jų veiksmus. Atsižvelgdama į tai, mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ patobulino savo savitarnos programėlę – nuo šiol tėvai tiesiog savo telefonuose galės tikrinti ir valdyti vaikų išlaidas.

„Besikeičiantys vartotojų poreikiai diktuoja mobiliojo ryšio paslaugų tendencijas. Savo klientams kuriame ir tobuliname sprendimus, kuriais naudotis būtų paprasta bei patogu“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Nemokama operatoriaus savitarnos programėlė „Mano Tele2“ pasipildė nauja funkcija, leidžiančia realiu laiku telefone valdyti su savo paskyra susietų mėnesinio mokėjimo numerių išlaidas. Tai bus ypač patogu savo vaikų mobiliąsias išlaidas kontroliuoti norintiems tėvams.

Programėlėje galima stebėti ir pakeisti visų turimų numerių kredito limitą, peržiūrėti mokėjimų istoriją, užsakyti daugiau mobiliųjų duomenų. Taip pat programėlės naudotojai gali itin greitai ir patogiai – vos kelių mygtukų paspaudimu – atsiskaityti už savo mėnesio sąskaitas.

Kita tėvams itin aktuali funkcija – galimybė stebėti vaiko numerio naudojimo statistiką. Nuo šiol bus galima matyti kiek skirtingu metu buvo išnaudota interneto duomenų, išsiųsta SMS žinučių, prakalbėta minučių ir kaip keitėsi mėnesio sąskaitų dydis.

Tėvai, kurių vaikai ar kiti šeimos nariai naudojasi išankstinio mokėjimo „Pildyk“ paslaugomis, programėlėje gali jiems papildyti sąskaitą. Tereikia suvesti išankstinio mokėjimo numerį ir pasirinkti sumą, kuria norima ją papildyti.

Operatoriaus atnaujintoje programėlėje yra aktuali skiltis ir apie taisomo telefono būklę žinoti norintiems vartotojams. Sugedus telefonui, įsidiegus programėlę į pakaitinį įrenginį ir prie jos prisijungus – galima stebėti „Tele2“ Telefonų priežiūros centre remontuojamo išmaniojo statusą.

Daugiau apie programėlę, skirtą tiek „Android“, tiek „iOS“ operacinėms sistemoms, sužinoti galima čia:https://tele2.lt/privatiems/programele-tavo-telefone [2]