- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

„Tele2“ nuolaidų metas: išmanieji pigiau, interneto duomenys – dovanų

tel [1]

PR

Prasidėjus kalendoriniam pavasariui, „Tele2“ siūlo atsinaujinti savo telefonus ir skelbia nuolaidas. Visuose operatoriaus salonuose bei internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt [2] klientų laukia itin viliojantys pasiūlymai.

„Norėdami į savo klientų širdis įnešti šiek tiek pavasariško džiaugsmo, siūlome patraukliomis sąlygomis įsigyti išmaniuosius telefonus“, – sakė Vaida Burnickienė, „Tele2“ prekybos vadovė.

Išmanieji – pigiau!

Populiariųjų telefonų „Samsung“ ir „Huawei“ gerbėjai „Tele2“ salonuose ir internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt [2] tikrai ras kuo atsinaujinti.

Sudarius 24 mėn. sutartį ir sumokėjus pradinę 59 Eur įmoką, elegantiškas, vientiso metalinio korpuso „Samsung Galaxy J5“ kainuos vos 5 Eur/mėn. (kaina be sutarties – 259 Eur).

Nuošalyje neliks ir patys didžiausi žaidimų entuziastai. Neįtikėtinai greitas, 8 branduolių, specialų žaidimų valdymo centrą turintis „Samsung Galaxy S7“ dabar kainuoja tik 12,5 Eur/mėn. Pasiūlymas galioja sudarius 24 mėn. sutartį ir sumokėjus pradinę 99 Eur įmoką (kaina be sutarties – 559 Eur).

Neįtikėtinas pasiūlymas laukia „Huawei“ aistruolių. Sudarius 24 mėn. sutartį ir sumokėjus pradinę 219 Eur įmoką, dirbtinio intelekto procesorių turintis išmanusis „Huawei Mate 10 Pro“  kainuos vos 20 Eur/mėn. (kaina be sutarties – 799 Eur).

Laisvam naršymui – net iki 100 GB nemokamai

Staigmenų „Tele2“ paruošė ir daugiau. Kiekvienas, įsigijęs telefonus pigiau, kartu su neribotų pokalbių ir SMS planais, gaus ir daugiau laisvės naršymui – 20 GB duomenų dovanų.

Ir tai dar ne viskas – klientai, siūlomus telefonus įsigiję internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt [2], nemokamai naršyti galės dar daugiau. Perkantys internetu – dovanų gaus net 100 GB.

Pasiūlymų metu suteikti interneto duomenys galios net 90 dienų visoje Lietuvos teritorijoje.

Pasiūlymų laikas ir įrenginių kiekis – riboti.