Trečioji socialinė akcija „Draugystė veža!“

610_662d297d25654c8eae2ab8fd8409fb19

Šių metų sausį trečią kartą startuoja socialinis projektas „Draugystė veža“, kurio pagrindinis tikslas mažinti atskirtį tarp žmonių su negalia ir jos neturinčiųjų. Akcijos organizatoriai VšĮ „Baltijos ugdymo centras“ ir Neįgaliųjų reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos kartu dalyvauti projekte vėl kviečia draugų poras, kurie turi svajonę – savo akimis išvysti Eurovizijos dainų konkursą, kuris šiais metais vyks Lisabonoje. Juk svajonės pildosi! Tereikia labai stipriai norėti ir visai nesvarbu, kad vienas iš draugų su negalia.

Akcijoje dalyvauti norinčios draugų poros turi užpildyti Lietuvos televizijos svetainėje esančią anketą ir papasakoti savo draugystės istorijas. Filmuoti pasakojimai apie organizatorių atrinktas dvidešimt vieną pretendentų porą bus parodyti LRT televizijos laidose „Labas rytas, Lietuva“ tris kartus per savaitę nuo sausio 16 d. iki kovo 1 d. Šių metų naujovė – atrankiniai siužetai bus filmuojami 7-iose kelionėse po Lietuvą, kurias organizuoja ištikimi akcijos draugai BSS grupė ir Superkelionės.lt.

Penkios laimėtojų poros bus atrenkamos balsuojant portale www.lrt.lt kovo 2-10 dienomis ir paskelbiamos finalinėje lietuviškos Eurovizijos atrankos laidoje kovo 11 dieną Žalgirio arenoje. Gegužės mėnesį laimėtojų laukia įspūdžių ir nuotykių kupina kelionė į Portugaliją bei galimybė gyvai stebėti Lietuvos ir kitų šalių atstovų pasirodymus Eurovizijoje.

Šaltinis – http://socmin.lrv.lt/lt/news/view_item/id.454.

Naujienos iš interneto