- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Futbolo šventė Lentvaryje

Artėjant šventėms brolių Igorio ir Artūro Steško bei Vytauto Apanavičiaus futbolo akademija, kartu su treneriu D. Kareiva surengė kalėdinę šventę savo auklėtiniams Lentvaryje.

IMG_1680-26-12-17-03-07-768x576 [1]

Lentvario Motiejaus Šimelionio gimnazijos salėje susirinko būrys vaikų ir jų tėveliai. Šventė prasidėjo akademijos vadovų sveikinimais ir pačiais nuoširdžiausiais linkėjimais jauniesiems futbolininkams ir jų tėveliams. Buvo pasakyta daug gražių žodžių ir pasidalyta akademijos ateities planais. Visi vaikai lauke dovanų, o jas įteikti atėjo Kalėdų Senelio padėjėjas šuniukas Amsis. Vaikai liko laimingi, nes gavo saldainių, bet tai dar nebuvo šventės pabaiga. Į renginį atskubėjo futbolo „Freestyle“ meistras E. Batiuto. Vaikai liko sužavėti jo pasirodymu, kuris buvo išties nuostabus, kupinas sudėtingų žongliravimo elementų. Jaunieji futbolininkai dar ilgai nenorėjo paleisti pasaulio čempionato VIII vietos laimėtojo. Akademijos vadovai dėkoja E. Batiuto už nepakartojamą reginį.

IMG_1682-26-12-17-03-07-768x576 [2]
Baigiantis šventei kiekvienam vaikui akademijos vadovai įteikė sportines aprangos „Hummel“ marškinėlius su kiekvieno vaiko vardu ant nugaros. Po to visi būsimieji futbolininkai ir akademijos vadovai drauge įsiamžino bendroje nuotraukoje.
Broliai Artūras ir Igoris Steško kartu su Vytautu Apanavičiumi nori padėkoti visiems šventės dalyviams.

Artūras ir Igoris STEŠKO, Vytautas APANAVIČIUS,
vaikų futbolo akademijos įkūrėjai