„Pildyk“ vartotojams – neribotas naršymas po populiariuosius socialinius tinklus

narsykneribotai

Artėjant didžiosioms metų šventėms mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ klientams paruošė dovaną. Išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojai interneto svetainėse „Youtube“, „Facebook“, „Instagram“ ir „Snapchat“ gali naršyti neribotai.

„Šiais socialiniais tinklais bei „Youtube“ mūsų interneto vartotojai naudojasi kiekvieną dieną vis dažniau. Dalinimasis „Youtube“ video klipais jau seniai tapo interneto vartojimo kultūros dalimi, be kurios neįsivaizduojamas buvimas socialiniuose tinkluose ir internetas apskritai. Tad šventiniu laikotarpiu atrasti dar nematytus įrašus bus galima negalvojant apie išeikvojamus gigabaitus“,– teigia Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ ženklo vadovė.

Naujoji „Pildyk“ kampanija leidžia visą mėnesį neribotai žiūrėti „Youtube“ vaizdo klipus ir naršyti populiariuosiuose socialiniuose tinkluose.

Akcijos teikiama neriboto naršymo galimybe gali pasinaudoti visi planą NARŠYK su 1,5GB, 3GB, 5GB arba 10GB užsisakę PILDYK vartotojai. Vos tik nusipirkę planą, į savo telefoną jie gaus SMS žinutę su pasiūlymu už papildomus 0,99 Eur gauti neribotą kiekį interneto duomenų socialiniuose tinkluose.

Vartotojams tereikės išsiųsti SMS su žodžiu TINKLAI numeriu 1556 (žinutės kaina 0,05 Eur).

PR

Naujienos iš interneto