Kalėdinės dovanos šeimai

1sumaz

Artėja Kalėdos – džiaugsmo, ramybės ir, žinoma, dovanų metas. Planuojate sveikinti savo draugus ar artimuosius, kurie turi šeimą? Ko gero, daug paprasčiau ir pigiau būtų išrinkti vieną dovaną visiems negu po dovaną kiekvienam atskirai, tiesa? Tačiau kaip tai padaryti? Pabandysime paaiškinti šiame straipsnyje.

Galite dovanoti dovaną, skirtą vaikams

Laimingi vaikai – laimingi ir tėvai. Jeigu nesugalvojate dovanos, kuri patenkintų visus šeimos narius, pasistenkite patenkinti bent jau vaikus – juk jie yra pagrindinis tėvų turtas ir jeigu vaikai yra laimingi ir užimti, paprastai bus laimingi ir tėvai. Be to, taip sutaupysite ne tik daugybę laiko renkant dovaną, bet ir nemažai pinigų, kadangi suaugusiems dovanos paprastai kainuoja šiek tiek brangiau.

Siūlome rinktis tokią dovaną vaikams, kuri suteiktų galimybę bendrauti su tėvais. Puikus pasirinkimas būtų vienas iš daugelio „LEGO“ konstruktorių – juk jie gali sudominti ir mažylius, ir suaugusius!

Susikoncentruokite ties patirtimis

Daiktai yra puiku, tačiau išrinkti vieną daiktą visai šeimai gali būti labai sudėtinga. Tai kodėl nenupirkus patirties ir kartu praleidžiamo laiko? Kaledos.lt galite rasti daugybę įvairiausių dovanų kuponų, kurie suteiks galimybę visai šeimai, kuriai dovanojate dovaną, praleisti laiką kartu. Jeigu ir patys norite suartėti su šeima, kuriai perkate dovaną, užsisakyti kuponą internetu galite ir kitai šeimai, ir sau!

Televizorius ar net žaidimų konsolė – kodėl ne?

Amerikietiškuose filmuose ar serialuose dažnai vaizduojama, jog šeimos kartu dažnai leidžia laiką žiūrėdami televizorių. Dažnai tai yra ne tik filmų vaizduojama fantastika, bet ir realybė – tad kodėl tokiu atveju nepadovanojus šeimai televizoriaus? Tokia dovana neabejotinai džiaugsis visi šeimos nariai.

Jeigu šeima jau turi gerą televizorių, galbūt jie neturi žaidimų konsolės? Palaukite – ar tai nebus dovana, skirta tik vaikams? Jokiu būdu – daugybę žaidimų konsolėms sukurtų žaidimų galima žaisti keliese, todėl tai gali būti puiki dovana šeimai.

2sumaz

Baldai – nelabai įdomu, bet tikrai praktiška

Ar šeima, kuriai norite dovanoti dovaną, jau turi ir televizorių, ir žaidimų konsolę? O ant ko jie sėdi? Galbūt jiems reikia sofos ar kėdžių? Taip, tai tikrai nebūtų pati įdomiausia dovana, tačiau ji suteiktų ilgalaikį džiaugsmą ir komfortą.

Tiesa, turėkite omenyje, jog reikėtų rinktis tokius baldus, kuriais naudotųsi visa šeima – virtuvės stalą, sofą, krėslą ar panašiai. Jokiu būdu nepirkite lovos ar darbinio stalo tėvams – juk tokiais baldais visa šeima kartu, ko gero, nesinaudoja.

Dulkių siurblys – dar viena praktiška dovana

Niekas nemėgsta tvarkytis, todėl dulkių siurblys (ypač jeigu tai dulkių siurblys-robotas) gali būti puiki dovana šeimai. Klausiate – kodėl ji turėtų džiuginti ne tik tėvus, bet ir vaikus? Paprasta – juk tėvai neretai verčia savo vaikus sutvarkyti savo kambarį, o kartais netgi ir visus namus, todėl geri dulkių siurbliai neabejotinai praverstų bet kokiai šeimai. Taupydami savo laiką, šias ir kitas dovanas galite išsirinkti elektroninėje parduotuvėje pigu.lt.

Naujienos iš interneto