„Tele2“ toliau mažina kainas: namų internetas – pusę metų nemokamai

tele2_mbb_OOH_regioninei_spaudai+

Mobiliojo ryšio lyderės „Tele2“ dovana klientams – užsisakę internetą namams pusę metų paslaugomis galės naudotis nemokamai.

„Tele2“ – operatorius, kurio namų internetą naudojančių klientų rinkos dalis per pastarąjį ketvirtį augo daugiausiai. Tai įrodo, kad paslauga atrado savo klientų ratą, todėl norime paskatinti kitus savo klientus ją išmėginti“, – sakė Vaida Burnickienė, mobiliojo ryšio lyderės „Tele2“ prekybos vadovė.

Per metus „Tele2“ interneto namams klientų skaičius išaugo 10 proc.

Užsisakius „Tele2“ interneto namams paslaugą internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt, pirmus 6 mėnesius paslauga bus teikiama nemokamai, mokant tik už „Huawei 4G+“ modemą (2 Eur / mėn.). Taip pat internetą namams galima užsisakyti ir be modemo, tuomet pusmetį paslauga visiškai nieko nekainuos.

Pasiūlymas galioja visiems, pasirinkusiems 50 GB (nuo 6,9 Eur) ir daugiau interneto namams planus ir sudariusiems 2 metų sutartį.

Internetu namams naudotis itin paprasta, nes nereikia investuoti į infrastruktūrą ar kviesti meistro, kuris išvedžiotų laidus ir įjungtų įrenginį. Viskas, ko reikia – modemas ir elektros lizdas.

5 priežastys apsipirkti internetu

Apsipirkti internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt yra itin patogu. Užsisakyti namų internetą, įsigyti telefoną ar kitą įrenginį galite bet kada jums patogiu metu, kad ir kur bebūtumėte.

  1. Greitas apsipirkimas. Patogu apsipirkti vos kelių mygtukų paspaudimu 24 val. per parą. Nereikės vykti į „Tele2“ saloną – užsakyta prekė bus pristatyta kiekvienam klientui asmeniškai.
  2. Nemokamas pristatymas. Pirkinys per 2 – 3 d. d. nurodytu adresu atkeliaus nemokamai.
  3. 3. Grąžinimo garantija. Internetu įsigytą prekę galima grąžinti per 14 dienų (laikantis numatytų sąlygų dėl pakuotės ir prekės kokybės išsaugojimo).
  4. 4. Mokėkite tik nuo kito mėnesio. Mokėti už įsigytas prekes reikės ne iš karto, o su pirmąja sąskaita (pasirinkus pristatymą į „Tele2“ saloną, pradinė įrenginio įmoka mokama iš karto).
  5. 5. Akcijos ir dovanos. Svetainėjetele2.lt visi geriausi pasiūlymai – vienoje vietoje! Perkant internetu kiekvieno laukia daugybė akcijų, išskirtinių pasiūlymų ir dovanų.

Naujienos iš interneto