Geriausi renkasi geriausius! Tarptautinių studijų paroda spalio 12 d. Vilniuje

bns_bendras_foto

Spalio 12 d. Radisson Blu Hotel konferencijų centre įvyks paroda, kurios kiekvienais metais laukia moksleiviai ir jų tėveliai, studentai ir jaunimas – visi, kurie planuoja tobulinti kalbos įgūdžius užsienyje, mokintis vidurinėje ir profesinėje mokykloje, universitete ar aukštojo mokslo mokyklose. Apie šį žinomą renginį Lietuvoje ir kituose Baltijos šalyse pasakoja Baltic Council for International Education direktorė Jurgita Gruodienė.

„Tarptautinių studijų dienos“ – vienintelė specializuota Baltijos šalyse paroda, suteikianti galimybę susipažinti ir įsigilinti į užsienio švietimo industriją, daugiau sužinoti apie geriausias švietimo įstaigas iš įvairių pasaulio šalių ir žengti pirmą žingsnį link būsimos karjeros.

Daugiau kaip 10 metų mūsų paroda – unikali vieta, kurioje galima sutikti švietimo įstaigų vadovus ir kitus specialistus, užduoti klausimus susijusius su būsimomis studijomis ir iš karto sužinoti atsakymą. Spalio 12 d. Vilniuje  dalyvaus daugiau kaip 60 švietimo įstaigų.

Pagrindinis ir vidurinis išsilavinimas geriausiose mokyklose ir koledžuose

Pagrindines ir vidurines mokyklų programas, taip pat specialius paruošiamuosius kursus pristatys direktoriai ir atsakingi žinomų visame pasaulyje privačių ir valstybinių mokyklų specialistai. Pavyzdžiui, privati Gordonstoun mokykla iš Škotijos, kurią baigė trys karališkosios šeimos kartos, tame tarpe princas Filipa, Edinburgo hercogas (karalienės Elizavetos II sutuoktinis), princas Čalzas, princai Endriu ir Edvardas. Parodoje bus galima susipažinti ir su kitomis ne mažiau žinomomis Didžiosios Britanijos, JAV mokyklomis, kurios atvers jūsų vaikams kelią į geriausius pasaulio universitetus.

Bakalauro ir magistro programos
Tarp parodos dalyvių geriausi Didžiosios Britanijos universitetai – Northumbria University, De Montfort University. Kontinentinės Europos lyderis aukštojo išsilavinimo srityje – Nyderlandai, parodos metu susitiksite su vienu geriausiu ekonomikos ir finansų srityje universitetu – Tilburg,  taip pat Fontys ir HAN pritaikomųjų mokslų universitetais. Šveicarijos Swiss Education Group – geriausių viešbučių vadybos ir turizmo aukštųjų mokyklų grupė, Čekijos universitetai – University of Chemistry & Technology,  Czech Technical University, atstovai iš Danijos, Suomijos, Australijos, Kinijos, taip pat Sankt Peterburgo politechnikos universitetas ir kitos švietimo įstaigos.

Atvykite į parodą „Tarptautinių studijų dienos“, joje sužinosite daug įdomių ir naudingų dalykų apie išsilavinimą užsienyje.

Geriausi renkasi geriausius!

Jurgita Gruodienė
Direktorė
Baltic Council for International Education

Paroda „Tarptautinių studijų dienos”

Spalio 12 d. Vilniuje

Parodos vieta:  Radisson Blu Hotel Lietuva, Konferencijų centras,  Konstitucijos pr. 20

Darbo laikas: 10.00 – 18.00

Įėjimas nemokamas

Papildomą informaciją, dalyvių ir seminarų sąrašą rasite: https://goo.gl/xDrZZp

Parodos organizatoriai – jūsų konsultantai išsilavinimo užsienyje klausimais.

Parodos organizatorius:

UAB „Baltic Council for International Education“

Informaciją paruošė direktorė Jurgita GRUODIENĖ

Naujienos iš interneto