Paklota nauja asfalto danga dviejose Lentvario gatvėse

Lentvario Pakraščio ir Pietų gatvių gyventojai džiaugiasi geromis permainomis – ką tik baigtos asfaltuoti nemažos šių gatvių atkarpos. Čia gyvenantiems žmonėms jau patogiau važiuoti ir eiti, pagražėjo, tapo patrauklesnė aplinka.

„Nutiesėme išlyginamąjį sluoksnį tose gatvėse, kurios buvo ypač prastos. Čia neužteko išlyginti duobes, todėl klojome ištisinį asfaltą. Džiaugiuosi, kad į Lentvario lūkesčius buvo atsižvelgta ir surasta galimybių pagerinti gatvių būklę bei žmonių gyvenamąją aplinką. Šie svarbūs darbai finansuoti iš rajono savivaldybės biudžeto“, – sakė Lentvario seniūnas Vytas Rukšėnas.

Seniūnas pastebėjo, kad kasmet skiriamų lėšų iš Kelių fondo keliams ir gatvėms tvarkyti nemažai seniūnijai nepakanka. Fondo lėšomis šį pavasarį buvo remontuotos Gėlių, Ežero, Račkūnų gatvės, bet tvarkymo darbų prašėsi ir kitos miesto gatvės.

„Kelių fondo išteklių rajonui nepakanka, tad nelaukdami geresnių laikų, lėšų Lentvario seniūnijai skyrėme iš savo biudžeto. Manome, kad labai svarbu padėti žmonėms, kurie jau ilgą laiką patiria nepatogumų dėl prastos kelių būklės“, – tvirtino rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Kvedaravičius.

Rajono savivaldybės biudžeto lėšomis šiuo metu tvarkomos bei artimiausiu metu bus remontuojamos gatvės ne tik Lentvaryje, bet ir Kariotiškėse, Valuose bei Stirniuose.

Trakų rajono savivaldybės administracijos informacija

 Vyto Rukšėno nuotr.

Naujienos iš interneto