- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Premijos Trakų rajono pažangiausiems abiturientams

Praėjusių mokslo metų abiturientai šimtukininkai su mokytojais ir rajono savivaldybės vadovais. Sigitos Nemeikaitės nuotr.

Siekdama skatinti Trakų rajono mokyklų moksleivių pažangumą ir gabumų tobulinimą bei įvertinti abiturientus, Trakų rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė kviečia prisidėti prie rajono savivaldybės tarybos nario Sergejaus Vorobjovo kvietimo premijomis apdovanoti Trakų rajono abiturientus – šimtukininkus.

Iniciatorius savo pasiūlytai iniciatyvai įgyvendinti jau pervedė 300 Eur: „Mūsų rajonui labai reikalingi gabūs ir kompetentingi žmonės, kurie baigę studijas grįžtų į Trakų rajoną gyventi, dirbti ir kurti“.

Premijos bus skiriamos Trakų rajono savivaldybės potvarkiu sudarytos komisijos sprendimu. Bus vertinami abiturientai, turintys ne žemesnius kaip 9–10 balų visų individualaus plano dalykų metinius ir mokyklinių egzaminų įvertinimus, išlaikę 100 balų įvertinimu, ar bent dviejų dalykų valstybinius brandos egzaminus ne žemesniu kaip 86 balų įvertinimu.

Prie iniciatyvos gali prisidėti kiekvienas: parama pinigais nuo š. m. birželio 15 d. į Trakų rajono savivaldybės administracijos sąskaitą LT324010042700064549, esančią AB DNB banke (įstaigos kodas 181626536, Vytauto g. 33 , Trakai). Pavedimo paskirtis – Abiturientams.

Egzaminų rezultatai paaiškės ne ankščiau kaip liepos 11 d. Abiturientams, jų mokytojams bus skirtos premijos ir įteikta valstybinė vėliava 2017 m. rugpjūčio 3 d. Trakų rajono savivaldybės tarybos metu.

Dominyka SEMIONOVĖ,
Trakų rajono savivaldybės mero patarėja

Šaltinis – http://www.trakai.lt/index.php?2216464225.