Mamai pražydusi muzikos puokštė

Žydų patarlė sako: Dievas ne visada spėja pats pasirūpinti visais, todėl jis ir sukūrė mamas. Ir mes ne visi spėjame ar prisimename kasdien joms padėkoti už begalinį mamų rūpestį ir sunkų darbą, tad bent Motinos dienos proga tą padaryti tikrai būtina. Kad brangiausi žmonės būtų pagerbti ne tik savo šeimos rate, Lentvario kultūros rūmai šventinį sekmadienį surengė koncertą „Muzikos puokštė“, kuriame savo talentais džiugino jaunieji lentvariečiai. Lentvario parapijos namų salėje girdėjome maloniais solistų Airidės Stankevičiūtės ir Ryčio Stanišausko balsais atliekamas dainas, pianinu gražiausias įvairių kompozitorių melodijas skambino Trakų meno mokyklos moksleiviai Gabrielė Kanevičiūtė, Anna Muratova, Vanesa Borovikovaitė, Justina ir Viktorija Buchovec, Emilija Juškevičiūtė, Ksenija Levina ir Ieva Abramovič, smuiku griežė Mantė Vaičiulytė, akompanuojant mokytojai Loretai Bakučionienei. Greta šios pedagogės, daug darbo ruošiant vaikus pasirodymams įdėjo Natalija Balčiūnienė, Ingrida Šimulionienė, Rasa Kanišauskaitė bei solistei Airidei akompanavusi Sandra Stasiūnaitė – Luskevičienė.

   Pasibaigus moksleivių muzikinei programai, sveikinimo žodį motinoms tarė, sveikatos ir stiprybės palinkėjo ir Lentvario parapijos klebonas Gintaras Petronis. Jis savo ruožtu taip pat sulaukė sveikinimo gimimo dienos proga iš Lentvario kultūros rūmų direktorės Ievos Skaistytės. Koncerte puikiai pasirodžiusiems jauniesiems artistams ji su kultūros rūmų kolektyvu įteikė padėkas ir saldžias dovanas, mokytojoms, kurios dažnai vaikams tampa antromis mamomis – ir gėlių puokštes.

    Lentvario kultūros rūmai dar kartą sveikina visas mamas ir močiutes praėjusios šventės proga, linkime Jums daugelio džiaugsmingų metų ir sveikatos. Dėkojame gan gausiai moksleivių atliekamos muzikos pasiklausyti susirinkusiems lentvariečiams, kviečiame ir toliau būti neabejingiems kultūrai ir apsilankyti kituose mūsų renginiuose: gegužės 19 d. vyks fotomenininko Eimio Šeršniovo darbų parodos atidarymas, o gegužės 21 d. švęsime Vaikystės šventę ir sportuosime dalyvaudami Lentvario seniūnijos projekte „Sveika šeima – aktyvi šeima“.

Lentvario kultūros rūmų informacija

___________________________________

Kuo panašios muzika ir gėlės? Būtent skleidžiama gera energija ir grožiu. Todėl neretai šie reiškiniai sugretinami. Gėlių puokštės ir muzikos garsai – geriausia dovana bet kokia proga: tiek norint pasveikinti, tiek parodyti meilę artimam žmogui.

PR

Naujienos iš interneto