LENTVARIO SENAS RAŠTININKAS DVIRAČIU, VAISTINE ANT DVIEJŲ RATŲ, KLEVŲ ALĖJA IR TRUPUTĮ GELEŽINKELIO GATVE

SAM_7119

Nuo Jono PUIŠIO laikų (UAB „Trakų vandenys“) šiaurinėje Bevardžio ežero dalyje… kuris buvo valomas, Trakų rajono savivaldybės administracijai vadovaujant Astai KANDRATAVIČIENEI, oras toliau sėkmingai smirdi. Bet… niekas neįspės, kad toje vietoje kasmet koncertuoja įsimylėjusios lakštingalos

SAM_7120Tai trečia maisto ir kai kurių daiktų perpardavykla, kai jų gamintojai nedalyvauja

 

SAM_7122LENTVARIS – stambus geležinkelio strateginis mazgas, tiesiogiai surištas su 1861 metais į Vilnių atvykusiu traukiniu, varomu garo varikliu. Tada grafas EUSTACHIJUS TIŠKEVIČIUS rėžė kalbą, kurioje nuoširdžiu tikėjimu prognozavo Lietuvos vystymąsi dėl geležinkelio atsiradimo.

SAM_7123Klevų alėjos ir Vilniaus sankryžoje,šalia labai negeros Geležinkelio pervažos, karčiama, lygtos madona istorija pabrėžusi, jog prieškario LENTVARYJE jų,valdomų žydų tautybės žmonių, buvę per 9.

SAM_7124Antai ir Jo Didenybė LENTVARIO didžioji pervaža,gyvas vairuotojų nervas,kurio pagydyti valdžia metų metais taip ir nesugeba,tarkime,tuneliu arba kitopi.

SAM_7125Turime dviračių taisyklą.

SAM_7128Aha.Buvo pirmadienis turgaus poilsio diena: pardavėjai nesinervino, o pirkėjai galvojo.

SAM_7129Į lenkų pigesnę maisto parduotuvę, įsikūrusią priešais pirtį, pensininkų piniginę viltį.

 

SAM_713085-erių metų dviratininkas, patvirtinęs, kad jo dviratis yra vaistai ant dviejų ratų, įstrigo priešais minėtą pervažą lygtos dėl judėjimo priešo.

Ir ašai taip pat.
Jonas POČEPAVIČIUS
Jono Počepavičiaus nuotr.

Naujienos iš interneto