Teatras pažėrė žiūrovams gero humoro

Praėjusio penktadienio vakarą Trakų Karališkasis teatras vėl visus džiugino savo humoristiniais sugebėjimais. Tai buvo nepaprastas spektaklis, kuris ir vėl žiūrovų veiduose įžiebė šypsenas ir nuoširdų juoką.

Antrą kartą Trakuose parodytas spektaklis „Per daug vedęs taksistas“ (pagal Rėjaus Kūnio „Run for your wife“, rež. Robertas Čuta) ir šį kartą nepaliko abejingų.

„Per daug vedusio taksisto“ herojus Džonas Smitas gyvena dviejose vietose ir turi dvi žmonas, kurių vaidmenis atliko Trakų Karališkojo teatro aktorės Irena Jocienė ir Justina Bendinskytė. Kurį laiką jam pavykdavo šią dvipatystę nuo visų slėpti, bet kartą, po nelaimingo atsitikimo, jo gyvenimo niuansais ima domėtis policija. Dabar Džonas įvairiausiomis melagystėmis bando pasiekti, kad policija nieko neišsiaiškintų apie jo žmonas, ir – dar svarbiau – kad dvi jo žmonos nesužinotų turinčios vieną vyrą abiems.

Viso spektaklio metu žiūrovai tiesiog pliupo juokais, o jam pasibaigus plojo atsistoję. Gražesnio žiūrovų gesto negalėjo tikėtis nei aktoriai, nei režisierius.

Viena iš spektaklio žiūrovių – Deimantė Navickaitė apie spektaklį atsiliepė šiais žodžiais: „Linksmas, įtraukiantis ir originalus. Jaučiausi tarsi kino teatre žiūrėčiau naujausią romantinę komediją“.

Kita žiūrovė, kūrybinių industrijų specialistė Ieva Builytė apie šią komediją sakė: „Labai įdomus ir nuotaikingas spektaklis! Aktoriai tikri profesionalai, ypač patiko režisieriaus atliekamas pagrindinis vaidmuo. Visą laiką žiūrėjau išsišiepusi, kartais net nuridendama juoko ašarą. Puikiai praleidau vakarą. Labai rekomenduoju pamatyti visiems!“.

Atėjusius į spektaklį žiūrovus pasitiko staigmena – UAB EASTCON AG LT surengta loterija, kurios metu vienas iš žiūrovų laimėjo kelionę į Paryžių. Sėkmė nusišypsojo Trakų gyventojai Ingai Raščiūtei, kuri negalėjo tuo patikėti ir į sceną atsiimti laimėjimo pakilo ašarų pilnomis akimis. Į Paryžių ji turėtų vykti lapkričio mėnesį.

Šiuo metu Trakų Karališkasis teatras taip pat yra suplanavęs kelias išvykas. Vasario 7 dieną planuojamos gastrolės Juozo Miltinio dramos teatre Panevėžyje su spektakliu „Pirosmani“ (rež. Levanas Sepašvilis), kovo mėnesį – pasirodymas Elektrėnuose su spektakliu „Lietuvaitės“ (rež. Vytautas Mikalauskas), jau dabar „Per daug vedęs taksistas“ kviečiamas pasirodyti per Jonines Pagėgiuose.

Trakų kultūros rūmų informacija

Antrą kartą Trakuose parodytas spektaklis „Per daug vedęs taksistas“ (pagal Rėjaus Kūnio „Run for your wife“, rež. Robertas Čuta) ir šį kartą nepaliko abejingų

Naujienos iš interneto