Tradiciškai pagerbti Trakų rajono sportininkai

Akimirkos iš 2016 metų geriausių sportininkų, trenerių, organizatorių apdovanojimų iškilmių. Šarūno Ūso nuotr.
Akimirkos iš 2016 metų geriausių sportininkų, trenerių, organizatorių apdovanojimų iškilmių. Šarūno Ūso nuotr.

Sausio 6 dieną Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos aktų salėje buvo pagerbti rajono sportininkai už 2016 metų rezultatus.

Kandidatus nominacijoms gauti galėjo teikti visi norintys, užpildydami specialią anketą, o nominantus atrinko kompetentinga komisija.

Susirinkusiems sveikinimo žodžius tarė, padėkas teikė Trakų rajono mero pavaduotoja Marija Puč, savivaldybės administracijos direktorius Darius Kvedaravičius, direktoriaus pavaduotoja Karolina Narkevič, Kūno kultūros ir sporto centro direktorius Mindaugas Čiras.

Taip pat sportininkus pasirodymais džiugino „Saulės šokių studijos“ auklėtiniai bei mentalistas Rytis Rafaelis.

Padėkos raštais bei atminimo dovanomis už aukštų rezultatų siekimą ir Trakų rajono garsinimą buvo apdovanoti sportininkai moksleiviai: Arnoldas Gavlas, Deividas Gervinskas, Nedas Gervinskas, Akvilė Bagdzevičiūtė, Dominykas Kacelavičius, Julius Lesauskas, Eimantas Steponavičius, Eimintas Astrauskas, Sonata Stašauskaitė, suaugusieji sportininkai: Justinas Zagurskas, Edgar Rybakov, Nikolaj Krysko, Kastytis Petkevičius, Marius Butrimavičius ir Tomas Naktinis.

Už aukšto meistriškumo sportininkų ruošimą ir Trakų rajono garsinimą treneriai: Rasa Kudabienė, Vidmantas Zagurskas ir Robertas Šiuška. Už atsakingai atliekamą darbą kūno kultūros mokytojai Džiuljeta Slavinskienė ir Aurimas Šarapajevas. Už kūno kultūros ir sporto propagavimą Trakų rajone – Indrė Budėnienė ir Laima Sinkevičienė.

Už sporto propagavimą, aukštų rezultatų siekimą ir Trakų rajono garsinimą futbolo klubas „Trakai“ bei vaikų ir jaunimo futbolo klubas „Trakai“. Už savo mėgstamos komandos palaikymą – sporto klubo „Energijos smūgis“ kovotojų tėveliai, krepšinio klubo „Trakai“ ištikimiausi sirgaliai Arlauskų šeima ir ledo ritulio klubo „Galvė“ gerbėjas Simonas Jutkevičius.

Trakų rajono savivaldybės mero padėkos už paramą Trakų rajono sportui įteiktos Janui Nevoinai, Alvydui Pundziui, Signei Štraubergaitei, Robertui Federovičiui ir Irmantui Kavoliūnui.

2016 metų Trakų rajono geriausiais tapo:

Metų sportininke-moksleive Evelina Butrimavičiūtė (irklavimas)

Metų sportininku-moksleiviu Vidmantas Karpičius (baidarių kanupolas)

Metų sportininke Reda Stašauskaitė (muaythai)

Metų sportininku Saulius Ritter (irklavimas)

Metų treneriu Mykolas Masilionis (irklavimas)

Metų komanda Saulius Ritter ir Mindaugas Griškonis (irklavimas)

2016-ieji buvo labai derlingi pergalėmis mūsų sportininkams. Tikimės ir linkime, kad 2017-ieji, kuriuos Lietuvos Respublikos Seimas paskelbė Sporto metais, būtų ne blogesni, o pagerbtųjų ratas dar labiau prasiplėstų.

Šarūnas ŪSAS,
Kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus pavaduotojas

Šaltinis – http://www.trakai.lt/index.php?34635722.

Naujienos iš interneto