Naujųjų metų rytą – ką tik gimusios mažylės krykštavimas

Lentvariečių šeimą, sausio 1-ąją susilaukusią mažylės Sofijos, pasveikino rajono savivaldybės merė E. Rudelienė(antra iš kairės) ir Trakų ligoninės direktorius A. Česnulevičius(pirmas iš kairės).
Lentvariečių šeimą, sausio 1-ąją susilaukusią mažylės Sofijos, pasveikino rajono savivaldybės merė E. Rudelienė (antra iš kairės) ir Trakų ligoninės direktorius A. Česnulevičius (pirmas iš kairės)

Pačią pirmąją 2017 metų dieną Trakų ligoninėje gimė mažylė Sofija. Sausio 1-osios rytą mergytės susilaukė lentvariečių šeima.

Į ligoninę būsima mama buvo atvežta naujametę naktį. Rytą gimusi mažylė be galo nudžiugino ir tėvelius, ir Trakų ligoninės Akušerijos-ginekologijos skyriaus medikus. Mergytė sveria daugiau nei 3 kilogramus, yra 51 cm ūgio. Jos mama neilgai trukus keliaus į namus.

Laimingą šeimą, susilaukusią dukrytės, pasveikino rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė ir įteikė dovanėlę. Prie sveikinimų prisijungė ir Trakų ligoninės direktorius Antanas Česnulevičius, skyriaus medikai.

„Nauji metai padovanojo didžiausią džiaugsmą lentvariečių šeimai. Sausio 1 dieną jiems gimė labai lauktas kūdikis. Sveikinam laimingus tėvelius. Sveikatos, džiaugsmo ir laimės jiems visiems!“, – džiaugėsi merė E. Rudelienė.

Trakų rajono savivaldybės informacija  

Šaltinis – http://trakai.lt/index.php?1021293478

Naujienos iš interneto