„Tele2“ pigiau siūlo ir telefonus, ir mokėjimo planą

161014_6gb_uz_9eur
„Tele2“ su didelėmis, net 200 Eur siekiančiomis nuolaidomis, siūlo populiarųjį „Samsung Galaxy S7“ ir dar 7 modelių išmaniuosius telefonus, o taip pat visų reikalingų paslaugų paketą

 

Mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ skelbia rudeninį pasiūlymų derlių – nauji išmanieji telefonai siūlomi su nuolaidomis net iki 200 eurų ir vos už 1 Eur pradinę įmoką.

Pigiau galima nusipirkti bet kurį iš 8 „Huawei“, „Samsung“, „Coolpad“ ir „Just5 Freedom“ telefonų modelių.

Be to, dabar sutaupyti galima pasirenkant ir ryšio paslaugų paketą. Kartu siūlomas neribotų pokalbių ir SMS bei 6 GB planas kainuoja 9 Eur/mėn. vietoje įprastų 15 Eur/mėn.

Telefonai kiekvienam pagal poreikius

Mobiliuosius telefonus „Huawei Y3 II“, „Coolpad Modena 2“, „Samsung Galaxy J7 2016“, „Samsung Galaxy J5 2016“, „Just 5 Freedom“, „Samsung Galaxy S6“, „Huawei P9“, „Samsung Galaxy S7“ galima pasiimti iškart, sumokėjus vos 1 Eur pradinę įmoką.

Įsigydami naujausią ir patikimą „Samsung Galaxy S7“ modelį, kuris žavi „Samsung“ telefonų mylėtojus, sutaupysite net 202 eurus. Tai išties puiki proga ne tik sutaupyti daug pinigų, bet ir turėti itin kokybišką ir vartotojų pamėgtą išmanųjį. Mėnesinė įmoka už jį yra 21,5 Eur/mėn.

„Samsung Galaxy S6“ išmanusis telefonas turi didelį ekraną ir itin kokybišką vaizdo kamerą, o kainuoja 15 Eur/mėn. Įsigydami jį sutaupysite 106 eurus.

Ieškantiems paprastesnio, bet gero telefono už gerą kainą, tikrai yra iš ko rinktis – „Huawei Y3 II“, „Coolpad Modena 2“ ir „Just 5 Freedom“ mėnesinė įmoka yra tik 1 euras. Pirkdami šių modelių telefonus sutaupysite nuo 71 iki 93 Eur.

„Huawei P9“ išmanusis telefonas per mėnesį jums kainuos 17 Eur, pirkdami jį sutaupysite 139 eurus. Šio telefono išskirtinumas yra tai, kad jis turi net dvi aukštos kokybės foto kameras, kurios leidžia daryti profesionalias nuotraukas.

„Samsung Galaxy J7 2016“ mėnesinė įmoka yra 8 Eur/mėn. Rinkdamiesi jį sutaupysite net 105 eurus. Išmanusis pasižymi itin talpia, 3300 mAh baterija, kuri užtikrins ilgesnį telefono veikimą.

Renkantis „Samsung Galaxy J5 2016“ išmanųjį telefoną taikoma 7 Eur/mėn. įmoka, o sutaupoma suma taip pat nemaža – 79 Eur. Tai išties geras sprendimas ieškantiems kokybiško išmaniojo už gerą kainą.

Kartu – pigesnės paslaugos

Perkant išmaniuosius su nuolaida, kartu sudaroma paslaugų sutartis 24 mėn. terminui ir suteikiamas mokėjimo planas „Pigiau su 6 GB“. Dabar jis kainuoja 9 Eur/mėn., t.y. 6 Eur pigiau, nei standartinė plano  kaina – 15 Eur/mėn. Su šiuo mokėjimo planu galėsite neribotai skambinti ir rašyti SMS bei gausite 6 GB duomenų, paslaugoms Lietuvoje.

Šio pasiūlymo laikas ir telefonų skaičius yra riboti, tad kviečiame pirkinio ilgam neatidėlioti.

161014_s7

Internetas visur ir viskam

Daug žmonių kasdienius reikalus yra įpratę tvarkyti naudodami išmanųjį telefoną ir internetą jame. Siūlomo 6 GB duomenų paketo pilnai užteks viskam – ne tik naujienų skaitymui, bendravimui, elektroniniam paštui, bet ir mėgstamai muzikai, programėlėms ar filmams.

Tą daryti bus galima visur – greitas ir kokybiškas „Tele2“ 4G internetas veikia praktiškai visoje Lietuvoje.

Jis prieinamas jau 99 proc. šalies gyventojų. Tinklo plėtra tiek įsibėgėjo, kad 4G internetu dabar padengiami mažiausi, iki 1000 gyventojų, turintys miestai. Greitas „Tele2“ internetas veikia ne tik namuose, bet ir keliaujant užmiestyje ar pramogaujant gamtoje.

Nuolat atnaujinamas „Tele2“ 4G ryšio padengimo žemėlapis skelbiamas svetainėje www.tele2.lt – ten galima pasitikrinti, ar greitasis internetas jau veikia vietovėje kurioje gyvenate, ilsitės ar keliaujate.

Radote Jums patinkantį pasiūlymą? Rekomenduojame ilgai nedelsti. Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galima sužinoti www.tele2.lt  arba apsilankius bet kuriame „Tele2“ salone.

PR

Naujienos iš interneto