Aptarti nauji Lentvario investiciniai projektai

lentvaris-1-sum-80761-s500x378-s500x378
Rugsėjo 15 dieną Lentvario seniūnijoje įvyko planuojamų įgyvendinti projektų „Šeimos parko ir skverų, esančių Bažnyčios/ Sodų ir Mokyklos gatvėse, įkūrimas bei jungties tarp jų (Klevų alėjos ir dalies Fabriko g.) infrastruktūros sutvarkymas Lentvario mieste“ ir „Daugiafunkcės laisvalaikio zonos Lentvario mieste prie Bevardžio ežero įrengimas, kartu rekonstruojant į teritoriją vedančius privažiavimus (Klevų alėjos skersgatvį ir Dzūkų gatvę)“ galimų atlikti darbų aptarimas.

Susitikime dalyvavo Trakų rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė, Seimo narė Dangutė Mikutienė, Lentvario seniūnas Vytas Rukšėnas, dalis Trakų rajono savivaldybės tarybos narių, Trakų rajono savivaldybės administracijos darbuotojai, minėtų projektų investicijų projektų rengėjai, Lentvario miesto bendruomenės atstovai bei kiti suinteresuotieji asmenys.

Investicijų projektų rengėjai susirinkusiems pristatė projektų tikslus, ribas, investicijų objektus, siūlytinus darbus kiekviename objekte, projektų biudžetus ir finansavimo galimybes. Šio susitikimo dalyviai aktyviai teikė siūlymus bei pastebėjimus dėl projektuose numatytų darbų. Pagal pateiktus pasiūlymus bus parengti pristatymai ir pateikti visuomenei įvertinti interneto svetainėje www.trakai.lt.

lentvaris-sum-80762-s500x281-s500x281

„Svarbu, kad planuojami įgyvendinti projektai yra aptariami su visuomene, įsiklausoma į jos nuomonę ir poreikius. Išgirdome daug konstruktyvių ir naudingų pasiūlymų, į kuriuos būtinai atsižvelgsime“, – vertindama šį aptarimą sakė rajono savivaldybės merė E. Rudelienė.

Trakų rajono savivaldybės Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus informacija

 Donatos Nedveckos nuotr.

Naujienos iš interneto