Kaip vasarą išnaudoti mobiliojo interneto privalumus?

thumbo.php

PR

Spartus internetas mobiliajame telefone gelbsti įvairiose situacijose: laukdami eilėse galite sužinoti paskutines pasaulio naujienas, o apniukusį savaitgalį išsiruošę į žygį, lietui barbenat į palapinę galite pasižiūrėti mėgstamą filmą.Štai keletas patarimų, ką dar šią vasarą galite nuveikti su sparčiu ir pigiu „Tele2“ mobiliuoju internetu.

 

  1. Gyvai stebėkite svarbius įvykius. Susiruošėte į iškylą prie ežero arba į sodą, kur nėra nei televizoriaus, nei kompiuterio, o šiandien – svarbios varžybos? Ne bėda. Su „Tele2“ mobiliuoju internetu savo telefone galite bet kada stebėti visas rungtynes, kur žaidžia mylima komanda – juk telefone puikiausiai galite stebėti tiesiogines televizijų transliacijas.
  1. Eksperimentuokite kartu su kulinarijos meistrais. Paprastai kiekvienas turime po kelis mėgstamus patiekalus, kuriais lepiname savo artimuosius. Bet galbūt metas išbandyti kažką naujo? Garsiausi pasaulio šefai internete dalinasi įvairiomis virtuvės gudrybėmis ir receptais. Tad užklupus netikėtiems svečiams „Youtube“ susiraskite „Beatos virtuvės“ receptus ir kartu su Beata paruoškite paprastą ir skanų estiškų sausainių tortą.
  1. Nebijokite pasiklysti. Net iškeliavę į žygį tankiausiame miške, galite jaustis drąsiai – su GPS programėle visada žinosite tikslias koordinates. Be to, jei planuojate kelionę į tolesnius kraštus, tokios programėlės kaip „Tripadvisor“ padės lengvai atrasti pačias geriausias vietas, o popierinius žemėlapius galėsite drąsiai mesti lauk – atsidarę „Google maps“ lengvai rasite, kaip nukeliauti nuo taško A iki taško B.
  1. Mėgaukitės muzika. Kiekvieną dieną atraskite naują įkvėpimo šaltinį. Tai padaryti labai paprasta – juk programėlėje „Deezer“ galite rasti daugiau nei 40 milijonų dainų.
  1. Bendraukite su savo draugais ir artimaisiais, kur jie bebūtų. Su mobiliuoju internetu kilometrai, skiriantis jus nuo draugų, tampa nebesvarbūs. Naudodamiesi socialinių tinklų ar kitomis programėlėmis, su savo artimaisiais kiekvieną akimirką galite dalintis savo įspūdžiais ir sužinoti jų gyvenimo naujienas. Nusiųskite jiems smagų vaizdo įrašą naudodamiesi „Snapchat“ programėle, o gražia vasaros atostogų akimirka pasidalinkite „Instagrame“.

 

Be to, galite nesibaiminti, kad internetas baigsis, nes „Tele2“ kiekvienam mobiliojo interneto vartotojui siūlo penkis kartus daugiau duomenų vos už 1 eurą. Tai reiškia, kad jei, pavyzdžiui, žmogus turi 3 GB duomenų paketą, jam pasibaigus jis bet kuriuo metu (net ir neišnaudojęs turimų duomenų) gali už 1 eurą gauti dar 15 GB. Tie, kurie turi paslaugų planus be duomenų paketų, gali vos už 1 eurą užsisakyti 5 GB duomenų ir taip išbandyti 4G internetą telefone. Penkis kartus daugiau duomenų naršymui Lietuvoje „Tele2“ klientai gaus iki rugpjūčio 31 dienos. Norintiems užsisakyti papildomo interneto tereikia telefonu apsilankyti adresu narsyk.tele2.lt.

Nenuskriausti bus ir „Pildyk“ klientai, perkantys naujus telefonus, nes jiems bus padovanota net po 10 GB mobilaus interneto tris mėnesius iš eilės. Taigi tiems, kurie dar nespėjo atrasti interneto lobynų – muzikos, filmų, gyvos transliacijos iš sporto rungtynių ir pan. – šie nemokami 30 GB yra puiki proga išmėginti mobilaus interneto privalumus, išbandyti naujas programėles. Kas žino, galbūt šią vasarą eksperimentuodami su fotokamera ir įvairiomis nuotraukų retušavimo programėlėmis, atrasite, kad turite fotografo talentą?

Šiuo metu sparčiu„Tele2“ 4G tinklu gali naudotis 99 proc. šalies gyventojų. Juo galima naudotis 100 Lietuvos miestų, ir plėtra jau pasiekė mažiausius miestus, kurie turi iki 1000 gyventojų. Taip pat toliau plečiamas ir dar greitesnis 4G+ tinklas – juo dabar gali naudotis 40 proc. gyventojų.

Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galite sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba internete www.tele2.lt

Naujienos iš interneto