Vasarą internete naršysime dar daugiau

thumbi.php

PR

Karštą vasaros savaitgalį – prie ežero, po darbų – į sodus, laisvą popietę – į kaimą pas senelius. Keliaujant geru draugu tampa visur po ranka esantis mobilusis internetas, kurio dėka jūsų pomėgiai – naujienos, muzika, filmai ar žaidimai – keliauja su jumis. Remiantis mobilaus ryšio operatorės „Tele2“ duomenimis, vien per pirmąjį šių metų ketvirtį klientai sunaudojo dvigubai daugiau mobilaus interneto duomenų nei pernai – 3629 terabaitus, t. y. tiek interneto, kiek reiktų pasižiūrėti 38 milijonus serialo „Didžiojo sprogimo teorija“ serijų. Prognozuojama, kad šią vasarą mobilaus interneto bus sunaudojama dar daugiau.

„Šiltuoju laikotarpiu mobilusis internetas tampa dar reikalingesnis nei visada: visi daugiau laiko praleidžiame ne namie, keliaujame, ilsimės gamtoje. Visgi net ištrūkus iš namų ar darbo, nesinori atitrūkti nuo pasaulio. Naudodamiesi mobiliuoju internetu mūsų klientai žiūri vaizdo turinį, klauso muzikos, žaidžia žaidimus, siunčia didesnius failus – t. y. daro tai, ką įpratę daryti naudojantis laidiniu ar bevieliu internetu“, – sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Pasak P. Masiulio, „Tele2“, atsižvelgę į gyventojų poreikius, siekia užtikrinti, kad geru mobiliuoju internetu už prieinamą kainą galėtų naudotis daugelis. Šiuo metu „Tele2“ 4G ryšys jau prieinamas 98 proc. šalies gyventojų. Juo galima naudotis 100 Lietuvos miestų, ir plėtra jau pasiekė mažiausius miestus, kurie turi iki 1000 gyventojų. Taip pat toliau plečiamas ir dar greitesnis 4G+ tinklas – juo dabar gali naudotis 40 proc. gyventojų.

Būtent visur prieinamas ir pingantis 4G internetas lemia, kad vartotojai pripranta prie kokybės ir naršo daugiau. Pirmąjį ketvirtį kiekvienam 4G ryšio vartotojui teko 2,6 GB duomenų per mėnesį. Dar prieš ketvirtį šis rodiklis buvo 2 GB/mėn., o 2015 m. pradžioje – tik 0,8 GB/mėn.

Siūlo 5 kartus daugiau duomenų

 

Šią vasarą mobiliojo ryšio lyderės „Tele2“ klientų sunaudojamų mobilaus interneto duomenų kiekis turėtų sparčiai šoktelti į viršų dar ir dėl to, kad ji siūlo dar daugiau duomenų už itin patrauklią kainą. Kiekvienas mobiliojo interneto vartotojas, prie turimo duomenų paketo galės už 1 eurą užsisakyti penkiskart daugiau duomenų. O išnaudojus ir juos – už 1 eurą dar tiek pat. Ir taip – visą vasarą.

Praktiškai tai reiškia, kad jei žmogus turi 3 GB duomenų paketą, jam pasibaigus jis bet kuriuo metu (net ir neišnaudojęs turimų duomenų) gali už 1 eurą gauti dar 15 GB, po to dar 15 GB, ir taip toliau, kiek tik norisi.

„Siekiame savo klientams suteikti dar daugiau galimybių, taigi šią vasarą jie už paslaugas mokėdami mažai naršys laisvai. Jei išnaudosite visus turimus duomenis, jūs būsite vėl nukreipiami į narsyk.tele2.lt, kur galėsite užsisakyti papildomą paketą. Taigi jei išvykote į gamtą ir netikėtai užklupo lietus, jums tikrai neteks nuobodžiauti – palapinėje visada galite peržiūrėti mėgstamo serialo naują sezoną“, – sako P. Masiulis.

„Tele2“ papildomus gigabaitus už 1 eurą papildomai suteiks visiems klientams, kurie turi užsisakę paslaugų planus su mobilaus interneto duomenų paketais. Penkis kartus daugiau duomenų naršymui Lietuvoje bus suteikiama iki rugpjūčio 31 dienos.

Dauguma „Tele2“ klientų dabar renkasi neribotų pokalbių ir SMS mokėjimo planus „Pigiau“ su interneto paketais. Mokėjimo planas su 1 GB duomenų įprastai kainuoja – 8,4 Eur/mėn., su 1,5 GB – 10,14 Eur/mėn., su 3 GB – 11,3 Eur/mėn., su 5 GB – 14,19 Eur/mėn., o su 15 GB – 20 Eur/mėn.,

Šių mokėjimo planų naudotojai visą vasarą kiekvienąkart užsisakę papildomą duomenų paketą gaus po, atitinkamai, 5, 7,5, 15, 25 ir 100 GB.

Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galite sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba internete www.tele2.lt

Naujienos iš interneto