Mokytojų dieną – apdovanojimai ir šypsenos

Mokytojus profesinės šventės proga pasveikino rajono savivaldybės merė E. Rudelienė
Mokytojus profesinės šventės proga pasveikino rajono savivaldybės merė E. Rudelienė

Gausi ir graži rajono pedagogų, ugdymo įstaigų darbuotojų šeima paminėjo Tarptautinę mokytojų dieną. Šia proga Trakuose surengtas iškilmingas šventės minėjimas, kuriame dalyvavo rajono miestų ir gyvenviečių mokyklų atstovai.

Iškilmių dalyviai susirinko Trakuose, „Trasalio“ centro didžiojoje salėje, kurioje nuskambėjo daug šiltų gerų žodžių, buvo įteikti apdovanojimai, aidėjo nuotaikingi ritmai. Susirinkusius elegantiškais šokiais nudžiugino šokių kolektyvas „Gija“, vadovė Loreta Januškienė.

Sėkmės mokytojams ne tik perteikiant žinias, bet ir gyvenimiškąją patirtį, išmintį, dvasines vertybes, linkėjo rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė. Ne tik mokyti, bet mokytis ir patiems linkėjo Seimo narė Dangutė Mikutienė. Seimo pirmininko pavaduotojo Jaroslavo Narkevič linkėjimus perdavė jo padėjėja Agata Mankeliūnienė, sveikino rajono savivaldybės tarybos narė Nijolė Romaškienė, rajono policijos komisariato viršininkas Valerijus Vincukevič.

Iškilmėse dalyvavo savivaldybės merės pavaduotoja Marija Puč, merės patarėja Eleonora Kravčun, savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Karolina Narkevič, tarybos narės Gelena Drungilienė, Alina Kovalevska, Teresa Solovjova.

Didelei grupei mokytojų buvo įteiktos švietimo ir mokslo ministro, rajono savivaldybės mero, Seimo narių D. Mikutienės ir J. Narkevič, savivaldybės Švietimo skyriaus padėkos.

Šventinę nuotaiką kurstė grupės „Džentelmenai“ dainos ir šokiai.

Rajono mokytojai gausiai susirinko paminėti savo šventę, pabendrauti vieni su kitais
Rajono mokytojai gausiai susirinko paminėti savo šventę, pabendrauti vieni su kitais

Trakų rajono savivaldybės informacija

Naujienos iš interneto