- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

MOTERŲ HARMONIJOS PAIEŠKA LENTVARYJE

Per paskutinius pora dešimtmečių padidėjo įvairių terapijų bei savęs pažinimo, darbo su savimi metodų gausa. Džiugina ir tai, kad vis daugiau žmonių pasirenka kūrybinį savęs pažinimo kelią. Viena tokių terapijų, leidžiančių pažvelgti į giliausias mūsų pasąmonės gelmes yra  fraktalų piešimasPagrindinis fraktalų piešimo metodo tikslas  – piešiant ir spalvinant elementarų, kiekvienam prieinamą piešinį susijungti su savo pasąmone, per intuityviai atėjusių spalvų ir formų prizmę ištraukti iš jos informaciją apie savo vidinę būseną.

Gegužės 21 d. Lentvaryje (Klevų al. g. 30) Lentvario Motiejaus Šimelionio gimnazijos neformaliojo vaikų švietimo ugdymo mokytoja Svetlana Šatevičienė su asociacijos ,,Kariotiškių bendruomenė“ pirmininke Virginija Semenkovienė bei Lentvario miesto vietos veiklos  grupės (VVG) pirmininke Violeta  Ignatovič   organizavo nemokamą moterų  praktinį seminarą ,,Harmoningas gyvenimas“.  Renginio dalyviams buvo išdalinti lankstinukai bei metodinė medžiaga apie fraktalinį piešimo metodą.  Užsiėmimo metu, S.  Šatevičienė su gimnazijos moksleivėmis Skaidrė Leipusaitė ir Ieva Lelekauskaitė pristatė Power Point formatu pranešimą  ,, Fraktalų piešimo metodas – kelias link laimės ir harmonijos“. Taip pat  gimnazistės nuoširdžiai pasidalino savo įspūdžiais, mintimis bei patirtimi apie fraktalų piešimą, metodo reikšmę jų gyvenime.

Be abejo, nuoširdžiai dėkojame visoms dalyvėms: Reginai Bedulskienei, Ingai Česonienei, Valentinai Paulausienei, Laimai Šliužienei, Daliai Bagdžiuvienei, Jurgitai Makaravičienei. Tikimės ir ateityje sėkmingo, glaudaus bendradarbiavimo. Malonu pripažinti, kad Trakų rajone  vis daugėja moterų,  norinčių eiti savęs pažinimo ir tobulinimo keliu, puoselėdamos dvasines vertybes ir norinčios gyventi prasmingą, harmoningą gyvenimą.

 Renginio organizatoriai

Akimirkos iš Lentvaryje pravesto moterų seminaro.  Svetlanos Šatevičienės nuotr.

bgvf [1]