Dėkojame už įspūdingą 25-ąją „Trakų vasarą“

    

Trakų miesto šventės „Trakų vasara 2015“ organizatoriai, dalyviai, svečiai, žiūrovai,

Nuoširdžiai dėkojame šventės organizatoriams už Jūsų idėjas, triūsą, skirtą laiką, už tai, kad gegužės 29–31 dienomis Trakai gyveno neįprastu ritmu. Miesto gatvėse šurmuliavo ne tik gausiai susirinkę Trakų rajono gyventojai, bet ir sugužėję svečiai, šventės dalyviai, žiūrovai iš kitų miestų.  

Jubiliejinė 25-oji miesto šventė turėjo ką pasiūlyti kiekvienam: vyko Rotušės turgus, „Galvės karnavalas“, šviesos ir muzikos spektaklis „Trakų legendos“, teatralizuotos eitynės, policijos programa, sporto varžybos, pučiamųjų orkestrų festivalis „Atataria vamzdžiai“,  specialiai miesto šventei kurtas programas parodė chorai, šokėjai, atlikėjai, folkloro kolektyvai. Vakaro koncertą papuošė kviestiniai dalyviai: Vladas Kovaliovas ir Indrė Launikonytė, „Mamembe feat Denise Fontoura“ (Brazilija), „G&G Sindikatas“.

Šventės dalvyviams dėkojame už gražius pasirodymus nepabūgus net lietaus, savanoriams – už pagalbą „Trakų vasara 2015“ metu, šventės rėmėjams – už skirtą paramą. Jūsų visų dėka jubiliejinė Trakų miesto šventė tapo įsimintinu reginiu visiems ir puikia vasaros pradžia.

Tikimės, kad šventiškai prasidėjęs vasaros sezonas bus kupinas geros nuotaikos, gražių akimirkų ir gerų įspūdžių.

Edita Rudelienė    Trakų rajono savivaldybės merė

Marija Puč            Trakų rajono savivaldybės mero pavaduotoja

Jonas Liesys         Trakų rajono savivaldybės administracijos direktorius  

Karolina Narkevič  Trakų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja 

IMGP2431IMGP1389IMGP2062IMGP1768IMGP1368

 

Naujienos iš interneto