Opozicijos skelbtas nepasitikėjimas rajono savivaldybės vadovais žlugo

Balandžio 2 dieną vykusiame Trakų rajono savivaldybės tarybos  posėdyje vienuolika tarybos narių paskelbė nepasitikėjimą rajono vadovais – savivaldybės mere Edita Rudeliene ir savivaldybės administracijos direktoriumi Jonu Liesiu. Tarybos nariai slaptu balsavimu balsavo už nepasitikėjimą bei atleidimą prieš terminą iš darbo dėl merės E. Rudelienės ir administracijos direktoriaus J. Liesio.

Dėl ligos merė R. Rudelienė posėdyje nedalyvavo. Jos pareiškimą tarybos nariams perskaitė tarybos narė Regina Bologovienė. Pareiškimą taip pat perskaitė rajono savivaldybės administracijos direktorius J. Liesys.

Tarybos posėdyje iš 25 tarybos narių dalyvavo 23. Balsavime už nepasitikėjimą ir atleidimą prieš terminą iš darbo dėl merės E. Rudelienės dalyvavo 15 tarybos narių. Balsų skaičiavimo komisija paskelbė šiuos balsavimo rezultatus: balsadėžėje rasti 14 galiojančių ir 1 negaliojantis biuletenis. Už nepasitikėjimą ir atleidimą iš darbo prieš terminą balsavo 9, prieš – 5 tarybos nariai.

Balsavime už  nepasitikėjimą bei atleidimą prieš terminą dėl administracijos direktoriaus J.  Liesio dalyvavo 14 tarybos narių. Balsų skaičiavimo komisija paskelbė šiuos balsavimo rezultatus: balsadėžėje rasti 12 galiojančių ir 2 negaliojantys biuleteniai. Už balsavo 7, prieš – 5 tarybos nariai.

Opozicijoje esančių tarybos narių skelbtas nepasitikėjimas rajono vadovais nesulaukė palaikymo ir žlugo.

Trakų rajono savivaldybės informacija

 

Naujienos iš interneto