ATĖJO LAIKAS PERMAINOMS

SĄRAŠO NR. 11

Vydūnas Sadauskas - kandidatas į Trakų rajono savivaldybės merus
Vydūnas Sadauskas – kandidatas į Trakų rajono savivaldybės merus

Išmušė lemtinga mūsų pasirinkimo akimirka. Pasirinkimo, nuo kurio priklausys tolesnė mūsų savivaldybės gyvenimo kokybė. Ar norime vakarykštės politikos ar drąsiai renkamės permainas? Lietuvos laisvės sąjunga subūrė jauniausią kandidatų komandą, kurie nuoširdžiai nori atnaujinti ir atjauninti mūsų savivaldos gyvenimą. Atėjo laikas permainoms! Permainoms, kurios pagaliau leis pasinaudoti mūsų savivaldos strateginėmis galimybėmis.

Reikia pripažinti, kad iki šiol mūsų savivaldybė yra neišnaudotų galimybių savivaldybė. Trakams nesuteiktas kurorto statusas, šilumos kainos yra vienos didžiausių Lietuvoje. Savivaldybės kontroliuojamos įmonės valdomos neefektyviai. Verslo aplinka visiškai neparuošta investicijoms. Iš Viliaus ir kitų regionų atvažiavę gyventojai stebisi aptriušusiais pastatais ir tuščiomis gatvėmis.

 Lietuvos laisvės sąjunga Trakų skyriaus komanda drąsiai siūlo alternatyvą šiuose savivaldos rinkimuose. Jauną profesionalų komandą, kuri neturi blogosios praktikos parties ir nuoširdžiai nori pagaliau pasinaudoti mūsų savivaldybės strateginiais pranašumais. Trakų miestas – Lietuvos  vizitinė kortelė. Mes, Lietuvos laisvės sąjunga pasieksime, kad Trakų miestas taptų Lietuvos turizmo branduoliu. Mūsų savivaldybėje yra 440 kaimų, todėl visada rodysime ypatingą dėmesį kaimiškosioms vietovėms. Lentvaris taps stipriu ekonominiu varikliu, kuriame kursis  pažangios verslo įmonės. Sukursime vieną pažangiausių duomenų bazių, kurios skatins investuoti į mūsų savivaldybę ir suteiks visapusišką informaciją apie savivaldybės lengvatas, specialistų pagalbą ir žemės sklypų būklę.

Mes, Lietuvos laisvės sąjunga, įsipareigojame profesionaliai ir nuoširdžiai atlikti mūsų komandai įstatymų numatytas atsakomybes. Demokratijos pagrindinis principas – galimybė atsinaujinti. Kviečiame visus rajono gyventojus atjauninti mūsų savivaldą drauge su Lietuvos laisvės sąjunga. Turime svajonę, kad ateis diena, kai mūsų savivaldybė bus geriausia Lietuvoje. Šiandieną apie tai svajojame! Gyvenkime Trakų rajone, dirbkime Trakų rajone, svajokime Trakų rajone! Už naujos kartos savivaldą!

 

20140718_LLS_logo

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Lietuvos Laisvės Sąjungos (liberalų) rinkimų kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 218

Naujienos iš interneto