KETURIOLIKOS METŲ KARIOTIŠKIŲ BENDROMENĖS SVAJONĖS IŠSIPILDYMAS

CAM01888 CAM01889

Apie 14 metų Kariotiškių bendruomenė tūrėjo rimtą problemą dėl kelio atkarpos Lenrvaris – Kariotiškės neasfaltuoto žvyrkelio. Paskaičiavus eismo intensyvumą paaiškėjo, jog per parą šiuo keliu į Trakus, Rykantus bei aplinkinius kaimus važiuoja apie 400 automobilių. Nors kelias platus, tačiau eismo įvykių čia netrūkdavo. Gyventojams nerimą kėlė statūs šlaitai ir nesaugiai važiuojantis mokyklinis bei viešasis transportas.

Pagaliau 2009 m. Automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos parengė projektą dėl kelio Lentvaris – Kariotiškės asfaltavimo. Šis projektas ,,matė“ ne vieną Trakų rajono savivaldybės merą, Lentvario seniūnijos seniūną ir kitas institucijas. Tačiau 2013 m. projekto įgyvendinimo ėmėsi, tais metais, Trakų rajono meras – Vytautas Zalieckas, kuris nepabūgo sunkumų ir darbais, o ne žodžiais pagaliau pradėjo pildyti kaimo gyventojų svajonę dėl ,,stebuklingo“  kelio: sušaukė susirinkimą su Automobilių kelių direkcijos, žemėtvarkos atstovais  bei seniūnu ir paskirstė darbus (kurių pradžią gyventojai pamatė 2014 m. liepos mėnesį).

Karotiškių bendruomenės gyventojai ir aplinkiniai kaimai 2014 m. spalio mėnesį neapsakomai džiaugėsi įšvyde:

  • išasfaltuotą kelio atkarpą Kariotiškės – Lentvaris;
  • sutvarkytus šlaitus;
  • įrengtus kelio atitvarus;
  • ir t.t.

Asociacijos ,,Kariotiškių bendruomenė“ pirmininkė Virginija Semenkovienė nuoširdžiai  dėkoja už rūpestį, geranorišką bendradarbiavimą bei žmogiškumą Vytautui Zalieckui, kuris savo atliktais darbais įrodė, kad tikrai myli savo kraštą ir rūpinasi vietinių gyventojų gerove.

Pagarbiai,

Virginija SEMENKOVIENĖ

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LSDP rinkimų kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 179

Naujienos iš interneto