Mieli Trakų krašto žmonės,

Nuotrauka1

Darbo partijos Trakų skyrius kandidate į Trakų rajono merus iškėlė Geleną Drungilienę bei patvirtino sąžiningus ir atsakingus  kandidatus į Trakų rajono savivaldybės Tarybą.

Gelena Drungilienė jau dešimt metų dirba LR Seimo nario padėjėjo pareigose. Pareiginga ir nepaprastai kruopšti, pelniusi žmonių pasitikėjimą ir pagarbą, visada įsiklausanti ir greitai sprendžianti įvairius klausimus, tai žmogus, kuris tikrai vertas kandidatuoti į svarbias Trakų rajono mero pareigas. Pasitikiu savo padėjėja, vertinu jos darbą ir linkiu Gelenai sėkmės  tiesioginiuose mero rinkimuose.

Subūrėme stiprią komandą, kuri pasiryžusi atsakingai dirbti ir tariantis su bendruomenėmis, viešų diskusijų pagrindu, skaidriai priimti sprendimus rajono žmonių labui. Dirbsime sąžiningai, jautriai, atsiklausiant žmonių nuomonės, skubiai spręsime iškylančias problemas ir nuoširdžiai sieksime pagerinti čia gyvenančių žmonių aplinką. Sieksime užtikrinti Jūsų poreikių tenkinimą, kad jaustumėtės orūs ir pagrįstai didžiuotumėtės, kad gyvenate gražiame Trakų krašte.

Mes visomis išgalėmis sieksime motyvuoti bendruomenes būti aktyviais savivaldos nariais, nes tik dirbant kartu ir siekiant abipusio pasitikėjimo galėsime džiaugtis puikiais Trakų rajono pasiekimais ir atstatytu pasitikėjimu bei autoritetu Lietuvoje.

Nemalonu ir skaudu, kai mūsų rajonas gėdingai skamba žiniasklaidoje, kaip klastingų politikierių intrigų dėka, dažniausiai besikeičiančių merų ar korupcijos skandalų vieta. Įvairių partijų sąrašuose tokie veikėjai vėl veržiasi į rinkimus, tad, ar gali gi jie elgtis kitaip, jei visą savo veiklą iki šiol grindė tik asmeninių interesų tenkinimu?

Tik skaidrumas ir viešumas sprendimų priėmimo procese gali ir turi užtikrinti tinkamą savivaldos funkcijų vykdymą. Esame įsitikinę, kad visus darbus reikia daryti tik gerai ir visiems suteiksime galimybę realizuoti savo idėjas ir siekius, būti motyvuotais ir naudingais savo kraštui, savo bendruomenei.

Darbo partijos nariai vadovausis tolerancijos principais, nediskriminuos žmonių dėl priklausymo politinėms partijoms, išgyvendins politinio persekiojimo apraiškas, kada kompetetingi specialistai ignoruojami ar patiria spaudimą, jei jie yra kitokių politinių pažiūrų.

Mes vadovausimės demokratijos principais ir visada atsiklausime gyventojų nuomonės, tarsimės visais svarbiais bendruomenei klausimais ir sprendimus priimsime visi kartu. Tik taip dirbant gali ir turi, ypatingai gražią gamtą ir išskirtinę istoriją turintis Trakų rajonas suklestėti ir tapti dar patrauklesniu ne tik atvykstantiems turistams, bet svarbiausia, mums patiems, čia gyvenantiems.

Tarnystė žmonėms – pats svarbiausias Darbo partijos Trakų skyriaus komandos siekis ir tai taps pagrindine savivaldybės funkcija!

Aš, Dangutė Mikutienė, Darbo partijos Trakų skyriaus pirmininkė, kviečiu balsuoti už Darbo partijos komandą, energingus, sąžiningus ir teisingus žmones, kurie pasiryžę dirbti Jums!

Jūsų šventa teisė rinktis.

Linkiu pasirinkti teisingai, nes balsuodami taip pat prisiimate atsakomybę.

DARBO PARTIJOS KOMANDOS PRIESAIKA JUMS: VIEŠAS, SĄŽININGAS DARBAS, ATSAKINGI SPRENDIMAI!

MEILĖ, VILTIS IR TIKĖJIMAS TELYDI JUS!

Pagarbiai,

Darbo partijos Trakų skyriaus pirmininkė,

LR Seimo narė

Dangutė MIKUTIENĖ

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Darbo partijos Trakų rajono rinkimų apygardoje Nr. 52 kandidatų sąrašo sąskaitos. Užs. Nr. 113

Naujienos iš interneto