- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

NAUJOS KARTOS SAVIVALDA

Nr. 11

Pirma eilė iš dešinės: Andrej Prokofjev, Inesa Kurpiuvienė, Vydūnas Sadauskas Antra eilė iš dešinės: Dovilė Karacėjienė, Vaida Azulevičienė, Petras Vėželis, Lina Karpičienė Trečia eilė iš kairės: Tadas Giedrys, Artūras Lebed, Zofija Abeciūnienė, Kazys Aliukonis, Tadas Karpičius, Eduard Jankovskij, Pavel Prokofjev, Antanas Ulčinas, Povilas Monkevičius, Nijolė Turčilienė, Snieguolė Cironkaitė, Irina Rulevičienė [1]
Pirma eilė iš dešinės: Andrej Prokofjev, Inesa Kurpiuvienė, Vydūnas Sadauskas
Antra eilė iš dešinės: Dovilė Karacėjienė, Vaida Azulevičienė, Petras Vėželis, Lina Karpičienė
Trečia eilė iš kairės: Tadas Giedrys, Artūras Lebed, Zofija Abeciūnienė, Kazys Aliukonis, Tadas Karpičius, Eduard Jankovskij, Pavel Prokofjev, Antanas Ulčinas, Povilas Monkevičius, Nijolė Turčilienė, Snieguolė Cironkaitė, Irina Rulevičienė

Trakų rajono savivaldybė – unikalų geografinį, ekonominį ir žmogiškąjį potencialą turintis kraštas. Savivaldybės gyventojai kaip gryno oro yra pasiilgę pozityvių pokyčių ir šiuolaikiškų sprendimų. Sprendimų, kurie pagaliau leistų kokybiškai išnaudoti Savivaldybės privalumus. Istoriškai patikrinta: pokyčiai be jaunatviškos energijos yra neįmanomi. Dirbdamas advokatūroje matau kasdienius Savivaldybės gyventojų iššūkius, kuriuos padedu Jiems spręsti kasdienėje veikloje, todėl nuoširdžiai tikiu, kad atėjo metas NAUJOS KARTOS SAVIVALDAI. Savivaldai, kurioje dominuotų jaunas bei kvalifikuotas žmogus, tikintis proveržio perspektyva ir krašto ateitimi.

Lietuvos Laisvės Sąjungos Trakų skyriaus pirmininkas Andrej Prokofjev ir komanda artėjančiuose savivaldos rinkimuose subūrė jauniausią kandidatų komandą rajone, kuri drąsiai kviečia „Auginti Trakų rajono savivaldybę drauge“. Jaunatviškai spręskime iššūkius, kuriuos už mus neišsprendė kiti. Mūsų Savivaldybė – tai tarsi sodas, kurį galime užauginti drauge. Savivaldybei, kaip ir sodui, reikia kantrybės, rūpesčio ir atkaklaus triūso. Ji klestės, kai to sieksime visi, bendromis jėgomis.

Lietuvos Laisvės Sąjunga Trakų skyriaus subūrė profesionalių specialistų komandą, kuri turi patirties ir žinių sprendžiant įvairialypius savivaldos klausimus. Komandą sudaro teisininkai, ekonomistai, inžinieriai, auditoriai, pedagogai, istorikai ir verslininkai. Manome, kad krašto politikoje turi dalyvauti daugiau jaunų žmonių, kurie yra savarankiški ir nepriklausomi nuo nusistovėjusių politinių žaidimo taisyklių. Mūsų tikslas nėra  pabrėžti kitų konkurentų trūkumus, tačiau norime akcentuoti savo komandos privalumus. Laisvė mums visada asocijuojasi su atsakomybe savo šeimai, draugui ir gyvenamajai aplinkai.

Lietuvos Laisvės Sąjungos Trakų skyriaus komanda savo programoje pasisako už gyvenamosios aplinkos kokybės gerinimą, Savivaldybės valdymo išlaidų optimizavimą. Paruošime aiškią strategiją verslo skatinimo klausimais išanalizuojant Savivaldybės realias galimybes daryti teigiamą įtaką verslo plėtrai gerinant viešąją infrastruktūrą, taikant žemės ir nekilnojamojo turto mokesčio lengvatas, įgyvendinant viešojo ir privataus sektoriaus partnerystės projektus, skiriant finansinę paramą verslui bei vykdant informacijos sklaidą.

Lietuvos Laisvės Sąjungos Trakų skyriaus komanda pabrėžia mūsų Savivaldybės strateginį išskirtinumą – ekologinį turizmą! Būtina sukurti visas infrastruktūrines sąlygas ekologiniam turizmui vystyti. Tuo tikslu sieksime vykdyti LR Vyriausybės nustatytą reikalavimų aprašą, kad Trakų miestui būtų suteiktas kurorto, o Aukštadvario miesteliui kurortinės teritorijos statusas. Lentvario miestui būtina inicijuoti istorinius Lentvario geležinkelio pervažos statybos darbus. Lietuvos Laisvės Sąjunga bendradarbiaus, kad Trakų istorinio nacionalinio parko ir Aukštadvario regioninio parko planai ir jų tvarkymo reglamentai būtų atnaujinti atsižvelgiant į pakitusius parko gyventojų ir verslo poreikius.

Kviečiame atverti naujų galimybių duris drauge artėjančiuose savivaldos rinkimuose, kuriose dominuotų jaunatviška energija, tarptautinė patirtis ir išsilavinimas, šiuolaikiškas profesionalumas ir atsakomybė krašto žmonėms. UŽ NAUJOS KARTOS SAVIVALDĄ! Mūsų sąrašo numeris – 11.

 Lietuvos Laisvės Sąjungos Trakų skyriaus komandos vardu

Kandidatas į Trakų rajono savivaldybės merus

Vydūnas Sadauskas

Kopija iš 20140718_LLS_logo copy [2]

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Lietuvos Laisvės Sąjungos (liberalai) rinkimų kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 87