Mielieji „Trakų žemės“ skaitytojai,prenumeratoriai,

dova

Sveikiname Jus su Naujaisiais Metais. Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet, jie mums asocijuojasi su nauju gyvenimo tarpsniu. Tai yra laikas, kai norime užmiršti buvusius vargus, liūdesį, grąžinti senas skolas.  Tai yra tarsi proga, kai galime išsikelti sau naujų tikslų, pradėti viską iš naujo. Gal kas šiemet suras naują darbą, gal kas nuvyks į svajonių šalį, gal kas suras gyvenimo meilę?

Yra sakoma: kaip sutiksi Naujus, taip praleisi metus. „Trakų žemė“ nori palinkėti sutikti šventes linksmai su mylimais žmonėmis, kurie paverstų ne tik šiuos metus, bet ir visą gyvenimą džiaugsmingu. Praleiskite dar vienus metus su „Trakų žeme“. Dalinkimės kartu naujienomis, džiaugsmais, rūpesčiais, sveikinkime, dėkokime. Lauksime Jūsų laiškų, nuotraukų. „Trakų žemė“ pažada toliau informuoti apie svarbiausius ir įdomiausius Trakų rajono gyvenimo įvykius. Ir šiemet Jūsų laukia rubrikos: Savivaldybės informacija, Lentvario miesto aktualijos, Karaimų tautos istorija, Policija ir kt.  Laikraštyje netruks ir kultūros, sporto naujienų, interviu žinomais ir reikšmingais Trakų kraštui žmonėmis. Nuo Naujų metų stengsimės būti įdomiais, naudingais ir tikimės, Jums labai reikalingais. Su Naujaisiais 2015 – aisiais!

„Trakų žemės“ redakcijos darbuotojai Jolanta Vasiliauskaitė, Jolanta Zakarevičiūtė, Stanislava Žuravska, Evelina Kislych, Adrija Naskauskaitė, Romualdas Tinfavičius, Jonas Počepavičius, Kęstutis Petkūnas, Aleksandras Jutkevičius, Martynas Buivys, Juozas Vercinkevičius.

Naujienos iš interneto