Savivaldybėje jaunimas diktavo savo ritmą

Atvirų durų diena rajono savivaldybėje,  į kurią tradiciškai susirinko rajono jaunimo atstovai, kaip visada, buvo triukšminga, gyva ir įvairi. Jaunimą pasveikino rajono savivaldybės vadovai, buvo įteiktos padėkos aktyviausiems ir išskirtinai pasižymėjusiems jaunuoliams.

Susitikime dalyvavo rajono savivaldybės merė E. Rudelienė, mero pavaduotoja Marija Puč, mero patarėja Aliona Urban, savivaldybės administracijos direktorisu Jonas Liesys, direktoriaus pavaduotoja Karolina Narkevič, Kultūros ir turizmo skyriaus vedėja Alina Jakonis, jaunimo koordinatorė Evelina Kislych,  kiti savivaldybės darbutoojai.

Iki pat pietų savivaldybės didžiojoje salėje ir koridoriuose skambėjo jaunuolių juokas, muzika, vyko šokių ir kiti užsiėmimai, įvairios akcijos.

Atvirų durų dienos dalyviai apsilankė merės E. Rudelienės, kitų rajono savivaldybės vadovų kabinetuose, uždavė pačių įvairiausių ir netikėtų klausimų.

pas mere
Jaunimas turėjo daug klausimų merei E. Rudelienei
sokiai
Atvirų durų diena savivaldybėje – ir šokių ritmu

„Džiaugiamės jaunimo aktyvumu, jo smalsumu, noru veikti, tobulėti, visur dalyvauti. Atviras bendravimas su jaunimu yra mums labai svarbus, nes kalbėdamiesi sužinome, kuo gyvena rajono jaunimas, kokie jo lūkesčiai, ką galime drauge nuveikti“, –  sakė merė E. Rudelienė, ne vienerius metus pati dirbusi jaunimo koordinatore.

Trakų rajono savivaldybės informacija

Sigitos  Nemeikaitės nuotr.

Naujienos iš interneto