Labdaros akcija „Su Kalėdų dvasia dovanokim vaikams grožį, gėrį ir šypsenas!“

labdaros akcija

 

Jau dabar, vis artėjant Kalėdų šurmuliui, pasvajojam,  ką mums atneš Kalėdų Senis, mintimis ir patys  renkame dovaną artimam žmogui, bendradarbiui, draugui. Bet stabtelkim dar akimirką ir prisiminkim, kad yra ir tų,  kurie galbūt nesulauks besibeldžiančio Kalėdų Senelio su dovanų maišu ar maža dovanėle, Kalėdų vakarą atstojančia stebuklą…

Tai  gali būti vaikai,  dėl įvairių priežasčių netekę artimųjų ir dar nespėję suburti draugų rato, nežinantys, kur atsidurs ryt ar poryt.

Nelikim abejingi ir padėkim Trakų krašto vaikams pasidžiaugti nors mažais Kalėdų stebuklais, dalyvaudami labdaros akcijoje „Su Kalėdų dvasia dovanokim vaikams grožį, gėrį ir šypsenas!“

Nudžiuginkime vaikus, augančius socialinės rizikos bei socialinių įgūdžių stokojančiose šeimose, neįgalius vaikus, vaikus, kurie netekę tėvų globos,  globos namuose augančius vaikus, socialiai remtinų šeimų vaikus, ir atneškime dovanų ( drabužių, avalynės, žaislų, sauskelnių ir  kt. reikiamų  daiktų  ) bei dovanokime vaikiškų pramogų (pasivažinėjimą,  apsilankymą baseine,  jodinėjimą  ir kt.) .

Akcija vyks:

  •  parama pinigais nuo š. m. lapkričio 10 d. iki gruodžio 22 d.  į Trakų rajono savivaldybės administracijos sąskaitą LT324010042700064549, esančią AB DNB banke (įstaigos kodas 181626536, Vytauto g. 33 , Trakai). Pavedimo paskirtis – Kalėdinė akcija vaikams.
  •  parama daiktais nuo  š. m. gruodžio 13 iki 22 dienos 11–17 val., Trakų rajono tradicinių amatų centre, Karaimų g. 41, Trakuose.

Vaikų, kuriems bus skiriama parama, sąrašus teikia Trakų rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos ir sveikatos apsaugos ir Vaiko teisių skyriai.

Akciją organizuoja  Trakų krašto kultūros ir amatų asociacija su partnere  Trakų rajono savivaldybės administracija.  

           Akcijos globėja – Edita Rudelienė,  Trakų rajono savivaldybės merė.

Naujienos iš interneto